Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

Altınordu'da Sömestr Cup heyecanı ikinci kez yaşanıyor

PTT 1. Lig ekiplerinden Altınordu, ilkini geçen yıl düzenlediği Sömestr Cup’ın ikincisini bu hafta sonunda Yeşilyurt’taki Sait Altınordu Yerleşkesi’nde organize ediyor. İki gün sürecek turnuvada yerli-yabancı 12 takım, 66 maç oynayacak,...

Haber Giriş Tarihi: 30.01.2015 14:44
Haber Güncellenme Tarihi: 30.01.2015 14:44
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.bursahaber.com/
Altınordu'da Sömestr Cup heyecanı ikinci kez yaşanıyor
PTT 1. Lig ekiplerinden Altınordu, ilkini geçen yıl düzenlediği Sömestr Cup’ın ikincisini bu hafta sonunda Yeşilyurt’taki Sait Altınordu Yerleşkesi’nde organize ediyor.

İki gün sürecek turnuvada yerli-yabancı 12 takım, 66 maç oynayacak, çocuklar sömestr tatilinde futbol dolu iki gün yaşayacak. Saat 08.00 ile 17.00 arasındaki organizasyonda Altnordu’nun yanı sıra Beşiktaş, Galatasaray, Akhisar Belediyespor, Aydın Yıldızspor, Bursaspor, Eskişehirspor, Manisaspor, Manisa Belediyespor, Nazilli Belediyespor ve Pendikpor ile Danimarka’dan FC Nordsjaelland’ın U12 ekipleri mücadele edecek.

Sömestr Cup’a, Nisan ayında Selçuk’ta 48 takımla yapılacak İzmir Cup öncesi önemli bir hazırlık aşaması gözüyle baktıklarını söyleyen Altınordu Sportif Etkinlikler Yöneticisi Gökhan Göktürk, yaptığı açıklamada şunları söyledi:

"Farklı rakiplerle zorluk derecesi yüksek maçlar oynamak, çocuklarımızın gelişimi açısından büyük önem taşıyor. Her bir takımımızın sezon genelinde en az 75 maç oynaması için sürekli turnuvalar düzenliyoruz. Sömestr Cup, geçen yıl beklediğimiz gibi büyük ilgi uyandıran bir organizasyon olmuştu. Bu kez, katılımcı ve buna bağlı olarak maç sayısını daha da artırdık. Geleceğin yıldızlarını izlemeleri ve onlara destek olmaları için futbolseverleri Yeşilyurt’taki Sait Altınordu Yerleşkesi’ne bekliyoruz."

En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.