Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

Altınordu’da çifte anlaşma

Altınordu, 1461 Trabzon’dan Abdülkadir Parmak ve Akhisar Belediyespor’dan Kenan Karışık ile 1’er yıllığına el sıkıştı.PTT 1. Lig ekiplerinden Altınordu’da Teknik Direktör Hüseyin Eroğlu’nun raporu doğrultusunda İzmir’de masaya...

Haber Giriş Tarihi: 14.07.2016 12:49
Haber Güncellenme Tarihi: 14.07.2016 12:49
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.bursahaber.com/
Altınordu, 1461 Trabzon’dan Abdülkadir Parmak ve Akhisar Belediyespor’dan Kenan Karışık ile 1’er yıllığına el sıkıştı.
PTT 1. Lig ekiplerinden Altınordu’da Teknik Direktör Hüseyin Eroğlu’nun raporu doğrultusunda İzmir’de masaya oturulan 1461 Trabzon’dan Abdülkadir Parmak ve Akhisar Belediyespor’dan Kenan Karışık ile her konuda anlaşmaya varılırken, iki oyuncu Pazartesi başlayacak Hollanda kampı öncesi birer yıllık imza atacak.
Abdulkadir’e kiralık çözüm
Genel Kaptan Sedat Gündoğdu, ofansif orta sahaya Altınordu’nun vizyonu doğrultusunda iki önemli transfer yaptıklarının altını çizerek, “Abdülkadir Parmak için Trabzonspor yönetimi ve teknik heyetiyle uzun süredir temastaydık. Bordo-mavili kulüp, bizim daha önce prensipte anlaştığımız 22 yaşındaki oyuncunun kiralık olarak verilmesini onayladı. Her iki taraf için de hayırlısı olsun. Takımımız çok önemli bir oyuncu kazandı” dedi.
Kenan Karışık, Altınordu ile çıkış yakalamak istiyor
Gündoğdu, 29 yaşındaki tecrübeli futbolcu Kenan Karışık’ın da takıma önemli katkılarının olacağını ifade ederek, “Akhisar Belediyespor devre arasında kendisini almış ve Türkiye Kupası maçlarında şans vermişti. Altınordu formasıyla yeni bir çıkış yakalamak isteyen Kenan Karışık, kulübüyle 2018’e kadar olan sözleşmesini feshedip bonservisini alacak daha sonra ise Hollanda kampımıza katılacak” şeklinde konuştu.
Şimdiye kadar 7 oyuncu takviyesi yaptıklarını, defansın sağına Menemen Belediyespor’dan Mazlum Demir’i alıp, transfere şimdilik nokta koyacaklarını ifade eden Sedat Gündoğdu, “Genç oyuncu için Menemen Belediyespor yönetiminden haber bekliyoruz. Her an anlaşma sağlanabilir. Teknik kadromuzun raporu doğrultusunda Hollanda kampı sonrası transfer gündeme gelebilir” ifadesini kullandı.
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.