Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

Altınordu teknik direktörü Eroğlu, takımını beğendi beraberliğe üzüldü

PTT 1. Lig’in yeni ekiplerinden Altınordu'da camia güzel oyundan dolayı mutlu ancak, sonuca etki eden ilk hakem hatasının yaşandığı maçta Bucaspor ile 1-1 berabere kalmalarından dolayı üzüntülü. Bucasporlu Ferhat’ın golünün net ofsayt...

Haber Giriş Tarihi: 30.08.2014 12:34
Haber Güncellenme Tarihi: 30.08.2014 12:34
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.bursahaber.com/
Altınordu teknik direktörü Eroğlu, takımını beğendi beraberliğe üzüldü
PTT 1. Lig’in yeni ekiplerinden Altınordu'da camia güzel oyundan dolayı mutlu ancak, sonuca etki eden ilk hakem hatasının yaşandığı maçta Bucaspor ile 1-1 berabere kalmalarından dolayı üzüntülü. Bucasporlu Ferhat’ın golünün net ofsayt olduğu iddia edilen derbide kırmızı lacivertlilerin, özellikle ikinci 45 dakikada çok etkili bir futbol ortaya koyduklarını iddia edildi.

Bucaspor önünde 5 net pozisyona girip kaleye 12 kez şut girişiminde bulunduklarının altını çizen Teknik Direktör Hüseyin Eroğlu, "Sezona derbiyle başladık. İki takımın da, zaman zaman ters esen rüzgara rağmen iyi futbol ortaya koyduğunu düşünüyor ve rakibimizi tebrik ediyorum." diyerek, şunları söyledi:

"Derbide 1-0 geriye düşüp skora dengeyi getirmek ve ardından da iyi futbol oynamak kolay değil. Bu açıdan iyi bir maçı geride bıraktık. 12 şuttan 3’ü kaleyi buldu, bunlardan biri gol olsa sezona galibiyetle başlayabilirdik. Her şeye rağmen sezona puanla girmek de güzel."

Altınordu’nun PTT 1. Lig’deki ilk golünün sahibi olan Yusuf Akyel ise maç genelinde üstün bir performans ortaya koyduklarını vurgulayarak, "Derbiye yakışır bir mücadele oldu. İki takımın da çok sayıda pozisyonu var. Zaman zaman gerçekten çok etkili olup öne geçebileceğimiz fırsatları da yakaladık. Şimdi önümüzde milli maç arası var. Sezonun ilk gol ve ilk puanının ardından ilk galibiyetini de almak için önümüzdeki 15 günü iyi kullanacağız." diye konuştu.

Yedikleri kötü gole rağmen skora denge getirdiklerini ifade eden Berkay Samancı ise yaptığı açıklamada, "PTT 1. Lig farklı atmosferde oynanıyor. Değil puanın, bir golün bile önemi var. Bu açıdan lige iyi bir başlangıç yaptık. Galibiyete yakın olan taraftık. Bunu sağlayacak pozisyonlar da yakaladık ama sonuçlandıramadık. Ben, iki takımı da ortaya koyulan pozitif futbol için tebrik ediyorum." yorumunu yaptı.

En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.