Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

Altınordu Ligi Galibiyetle Noktaladı

Ligi Karşıyaka galibiyetiyle kapatan Altınordu Teknik Direktörü Hüseyin Eroğlu, kaybettikleri 2 maçın kendilerini Play-off’tan ettiğini söyledi.PTT 1. Lig’in son hafta maçında küme düşen diğer bir İzmir ekibi Karşıyaka’yı konuk...

Haber Giriş Tarihi: 13.05.2016 22:31
Haber Güncellenme Tarihi: 13.05.2016 22:31
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.bursahaber.com/
Ligi Karşıyaka galibiyetiyle kapatan Altınordu Teknik Direktörü Hüseyin Eroğlu, kaybettikleri 2 maçın kendilerini Play-off’tan ettiğini söyledi.
PTT 1. Lig’in son hafta maçında küme düşen diğer bir İzmir ekibi Karşıyaka’yı konuk eden Altınordu, rakibini 3-1’lik skorla mağlup etti. Aldığı bu galibiyetle ligi 44 puanla kapatan Altınordu’da teknik direktör Hüseyin Eroğlu, maçın ardından yaptığı açıklamada, ligin son maçında küme düşen Karşıyaka’yı konuk etmenin kendileri için çok üzücü odluğunu söyledi. Toplantıya 5 yaşındaki oğlu Çınar ile birlikte katılan Eroğlu, “Bu maçın Süper Lig maçı olmasını dilerdim ama olmadı. Hedeflediğimiz puanı yakalayamadık. Bu da lig içinde yaşadığımız düşüşlerden kaynaklandı. Sahaya yansıttığımız iyi görüntü her zaman puan getirmiyor. Alacağımız 2 galibiyet bizi Play-off barajına sokabilirdi. Ligi 10. sırada bitirdik” dedi.
Çağlar ve Cengiz’in transfer olacağını ifade eden tecrübeli çalıştırıcı, “2 oyuncumuzu çok değerli iki kulübe yolluyoruz. Bu da bizi mutlu ediyor. Bu bir başlangıç. Alttan gelen oyuncuları bugün de oynattık. Lig, bizim için güzel bitti. Bu seneden ders çıkarıp önümüzdeki seneye daha iyi hazırlanmamız gerekiyor. Hücum ve savunma geçişlerini ortaya koymaya çalışıyoruz ama skor galibiyeti getiriyor. Yıl boyu büyük emekler veren futbolcularımı kutluyorum” diye konuştu.
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.