Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

Altınordu Galibiyete Hasret

Adanaspor’a 2-1 mağlup oldukları maçın ardından konuşan Altınordu Teknik Direktörü Hüseyin Eroğlu, "Bir an önce toparlanmak ve kalan 9 haftada başarılı olmak istiyoruz" dedi.PTT 1. Lig’in 25. haftasında lider Adanaspor’u konuk eden...

Haber Giriş Tarihi: 13.03.2016 18:25
Haber Güncellenme Tarihi: 13.03.2016 18:25
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.bursahaber.com/
Adanaspor’a 2-1 mağlup oldukları maçın ardından konuşan Altınordu Teknik Direktörü Hüseyin Eroğlu, "Bir an önce toparlanmak ve kalan 9 haftada başarılı olmak istiyoruz" dedi.
PTT 1. Lig’in 25. haftasında lider Adanaspor’u konuk eden Altınordu, rakibine 2-1’lik skorla yenildi. Maçın ardından düzenlenen basın toplantısında konuşan Altınordu Teknik Direktörü Hüseyin Eroğlu, 3 haftadır kazanmayla ilgili bir sıkıntıları olduğunu söyledi.
Adanaspor’a karşı maçın ilk 30 dakikasında üstün oynadıklarını ifade eden Eroğlu, "Rakibin temposunun belli bir dakikadan sonra düşeceğini biliyorduk. Basit bir hatadan sonra kalemizde golü gördük. İkinci yarı amacımız gol aramaktı ama rakibin bir golü daha oldu gol pozisyonlarına girdik ama başaramadık. Rakip bizim tempomuzu yükseltmemize izin vermedi. Bir an önce toparlanmak ve kalan 9 haftada başarılı olmak istiyoruz" dedi.
Haftaya Göztepe ile İzmir derbisi oynayacaklarını hatırlatan Eroğlu, "Göztepe hedefe oynayan bir takım. Centilmence bir maç olsun, hak eden kazansın. Bu maça en iyi şekilde hazırlanıp toparlanmak istiyoruz" diye konuştu.
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.