Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

Altınordu Avrupa’ya gitti

Altınordu, Yeni Sezon İkinci Etap Kampı İçin 25’i Futbolcu, 39 Kişilik Ekiple Hollanda’ya Gitti.

Haber Giriş Tarihi: 18.07.2016 11:50
Haber Güncellenme Tarihi: 18.07.2016 11:50
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.bursahaber.com/
Altınordu Avrupa’ya gitti
Altınordu, yeni sezon ikinci etap kampı için 25’i futbolcu, 39 kişilik ekiple Hollanda’ya gitti.
Yeni sezonda PTT 1. Lig’de ilk altıyı hedefleyen Altınordu, ikinci etap kamp programı için Hollanda’ya gitti. Düsseldorf üzerinden çalışmalarını yapacağı Arnhem kentine geçecek kafilede 25 futbolcunun yanı sıra, idari, teknik heyet, medya, sağlık, beslenme ve destek personeli olmak toplam 39 kişi yer aldı.
Pasaport işlemleri süren, transfer evrakları ise bugün tamamlanacak olan Abdülkadir Parmak ile Mazlum Demir’in birkaç gün gecikmeli katılacağı kampta Altınordu, Hollanda 2. Lig ekipleriyle üç hazırlık maçı oynayacak. 22 Temmuz’da Türkiye saati ile 15.00’te Cambuur SC, 26 Temmuz saat 19.00’da FC Den Bosch ve 29 Temmuz saat 19.00’da FC Oss ile karşılaşacak olan ekip, 31 Temmuz Pazar günü İzmir’e dönecek.
Hollanda kampının çok verimli geçmesini beklediklerini belirten Teknik Direktör Hüseyin Eroğlu, “Geçtiğimiz sezon da sadece bize ait tesiste, yüksek konsantrasyonla çalışma ortamı bulmuştuk. Arnhem de hem ülkemizi, hem de İzmir ve kulübümüzü yine çok iyi temsil edeceğiz. Teknik, taktik çalışmaların yanı sıra, oyuncularımızın daha iyi kaynaşmasını da sağlayacağız” dedi.
Altınordu’nun Hollanda kamp kadrosunda şu isimler bulunuyor:
“Erce Kardeşler, Murat Hocaoğlu, Ali Emre Yanar, Berke Özer- Sinan Osmanoğlu, Yusuf Abdioğlu, Yusuf Acer, Uğur Arslan Kuru, Emre Kara, Recep Yemişçi, Kerim Alıcı, Ozan Tahtaişleyen, Yusuf Yalçın Arslan- Arif Morkaya, Serkan Göksu, Erdoğan Yeşilyurt, Alican Özfesli, Berk Erel, Barış Alıcı, Sertaç Çam, Umut Sözen, Kenan Karışık - Göksu Türkdoğan, Fatih Aktay, Üstün Bilgi.”
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.