Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

Altınordu 1 puanla başladı

Ligin ilk haftasında Giresunspor’la berabere kaldıkları maçın ardından yaptıkları açıklamada, “Son dakikaya kadar maçı bırakmadık. O istek, o coşku bizi moral anlamında bizi yukarıda tutacak” dedi.TFF 1. Lig’in ilk haftasında Giresunspor’u...

Haber Giriş Tarihi: 22.08.2016 00:13
Haber Güncellenme Tarihi: 22.08.2016 00:13
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.bursahaber.com/
Ligin ilk haftasında Giresunspor’la berabere kaldıkları maçın ardından yaptıkları açıklamada, “Son dakikaya kadar maçı bırakmadık. O istek, o coşku bizi moral anlamında bizi yukarıda tutacak” dedi.
TFF 1. Lig’in ilk haftasında Giresunspor’u konuk eden Altınordu, rakibiyle 2-2 berabere kaldı. Maçın ardından düzenlenen basın toplantısında konuşan Altınordu Teknik Direktörü Hüseyin Eroğlu, liglerin ilk haftasında enteresan sonuçların alınabildiğini söyledi. Hazırlık dönemini iyi geçirdiklerini ifade eden Eroğlu, “Maça iyi başladık, rakibimiz de çok savunma yapmadı. İlk yarı belki rakibe oynama izni vermeseydik maçı daha üstün götürebilirdik ve gol bulabilirdik” dedi.
Rakibe 2-3 gol pozisyonu verdiklerini anlatan Eroğlu, “Yediğimiz gol bizi geriye düşürdü. Gol attıktan sonra moralimiz düzelse de zincirleme hatalardan yine geriye düştük. Son dakikaya kadar maçı bırakmadık ve beraberliği sağladık. O istek, o coşku bizi moral anlamında yukarıda tutacak” diye konuştu.
Eroğlu, haftaya oynayacakları Göztepe derbisine odaklanmak istediklerini söyledi.
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.