Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

Altınordu, 1 Puanı Son Dakikada Kurtardı

İzmir derbisinde Göztepe ile 2-2 berabere kaldıkları maçın ardından açıklamalarda bulunan Altınordu Teknik Direktörü Hüseyin Eroğlu, aldıkları bu beraberliğin kendilerine moral katacağını söyledi.PTT 1. Lig’in 26. haftasında oynanan...

Haber Giriş Tarihi: 20.03.2016 16:05
Haber Güncellenme Tarihi: 20.03.2016 16:05
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.bursahaber.com/
İzmir derbisinde Göztepe ile 2-2 berabere kaldıkları maçın ardından açıklamalarda bulunan Altınordu Teknik Direktörü Hüseyin Eroğlu, aldıkları bu beraberliğin kendilerine moral katacağını söyledi.
PTT 1. Lig’in 26. haftasında oynanan İzmir derbisinde Göztepe’ye konuk olan Altınordu, son dakikada attığı golle rakibiyle 2-2 berabere kaldı ve beraberliği kurtardı. Maçın ardından düzenlenen basın toplantısında konuşan Altınordu Teknik Direktörü Hüseyin Eroğlu, maçtan önce Göztepe’nin gücünü bildiklerini ve oyunu buna göre planladıklarını söyledi. Kendilerinin 2 haftadır galip gelemediğini kaydeden Eroğlu, “Göztepe maça çok iyi başladı. O ara kalemizde golü gördük. Golden sonra oyunun kontrolü bize geçti. Duran toptan bulduğumuz golle de oyunu dengeledik. Maçın ikinci yarısında oyun anlamında çok git-gel oldu” dedi.
Son dakikaya kadar pozisyonlar yakaladıklarını söyleyen Eroğlu, “Top daha çok Göztepe’de gibi görünse de fazla pozisyon vermedik. Pes etmedik ve son dakikada attığımız golle beraberliği aldık. Bu beraberlik milli takım arasında bize moral anlamında çok şey katacak. Bugün yine savunma oyuncularımız gol attı. Geçen sene de en çok gol atan bu oyuncularımızdı” diye konuştu.
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.