Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

Altındağ: Milli maç arasını iyi değerlendireceğiz

Osmanlıspor ile sahasında 1-1 berabere kalan Medicana Sivasspor’da teknik sorumlu Mustafa Altındağ, galibiyet beklediklerini ancak bunu gerçekleştiremediklerini belirtti. Maçın ardından konuşan Altındağ, "Rakibimiz bugün bizden daha çok mücadele...

Haber Giriş Tarihi: 31.08.2015 01:26
Haber Güncellenme Tarihi: 31.08.2015 01:26
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.bursahaber.com/
Osmanlıspor ile sahasında 1-1 berabere kalan Medicana Sivasspor’da teknik sorumlu Mustafa Altındağ, galibiyet beklediklerini ancak bunu gerçekleştiremediklerini belirtti.

Maçın ardından konuşan Altındağ, "Rakibimiz bugün bizden daha çok mücadele etti istekliydi, biz de istekliydik ama çok pas hataları yaptık. İstediğimiz oyunu oynayamadık tempoyu yakalayamadık. Yeni gelen oyuncular var daha uyum içerisinde olamadık. Sivasspor’un kapasitesi belli, ekip olarak da iyi oyunculardan kurulu. Bu havayı yakalamamız için oyuncularımız ile beraber iyi çalışıp eksiklerimizi giderip daha iyi olacağına inanıyorum. Çünkü oyuncu kapasitemiz buna elverişli. Bizim bir galibiyete ihtiyacımız var, bu galibiyeti aldığımız zaman oyuncularımızın da kendine güveni artacak. Bu havayı yakalamak için Sivasspor olarak inşallah önümüzdeki milli takım arasını iyi değerlendirerek daha iyi olacağız” dedi.

“KAZANMAMIZ GEREKEN MAÇTA BERABERE KALDIK”

Osmanlıspor’da Teknik Direktör Mustafa Reşit Akçay’ın Sivassporlu oyuncularla girdiği tartışma sonrası hakem tarafından tribüne gönderilmesi nedeniyle maç sonrası açıklama yapan Yardımcı Antrenör Hüseyin Çimşir ise, takım olarak iyi mücadele ettiklerini ifade ederek, “Galatasaray maçından sonra bu maç bizim için zor bir maçtı ama bütün arkadaşları herkesi tebrik ediyorum. Kazanmamız gereken bir maçtı ama maalesef berabere kaldık. Deplasmanda alınan bir puan bizim için sevindirici. Takım olma yolunda mesafe kat ediyoruz. İnşallah bundan sonra daha iyi oluruz ve takım olarak başarılar elde ederiz" diye konuştu.
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.