Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

Altın kız olimpiyata yelken açtı

Denizli’de yapılan Gençler Türkiye Judo Şampiyonası’ndan Gemlikli sporcular madalyayla döndü.Denizli Büyükşehir Belediyesinin ev sahipliğinde Pamukkale Üniversitesi Spor Salonu’nda gerçekleştirilen ve 65 ilden 782 sporcunun mücadele ettiği...

Haber Giriş Tarihi: 13.02.2018 13:42
Haber Güncellenme Tarihi: 13.02.2018 15:57
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.bursahaber.com/
Altın kız olimpiyata yelken açtı

Denizli’de yapılan Gençler Türkiye Judo Şampiyonası’ndan Gemlikli sporcular madalyayla döndü.

Denizli Büyükşehir Belediyesinin ev sahipliğinde Pamukkale Üniversitesi Spor Salonu’nda gerçekleştirilen ve 65 ilden 782 sporcunun mücadele ettiği Judo şampiyonasında Gemlik Belediyesi Gençlik ve Spor Kulübü adına yarışan Semanur Erdoğan -70 kilo bayanlarda Türkiye Şampiyonu olarak altın madalyayı boynuna taktı.+100 kilo erkeklerde Onur Kaya ise Türkiye üçüncüsü olarak ödül kürsüsünde yerini aldı.

Belediyesi Gençlik ve Spor Kulübü Başkanı Hulusi Gandar, Gemlik adına önemli dereceler elde eden Semanur Erdoğan ve Onur Kaya’yı tebrik etti. Yakalanan başarılarla birlikte gururlandıklarını ifade eden Gandar, “Sporcularımızı, antrenörümüz İsmail Yıldız’ı ve sporcularımızın kıymetli ailelerini tebrik ediyorum. Bütün branşlarda başarı hedefleyen camiamız bu doğrultuda yürümeye devam ediyor” dedi.

En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.