Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

Altın Kayısı Satranç Turnuvası Salı Günü Başlıyor

Türkiye Satranç Federasyonu, Malatya Büyükşehir Belediyesi ve Gençlik Hizmetleri Spor İl Müdürlüğü organizasyonu ile düzenlenen 3. Uluslararası Altın Kayısı Satranç Turnuvası, 25 Ağustos Salı günü başlıyor.Konu ile ilgili yapılan...

Haber Giriş Tarihi: 23.08.2015 15:11
Haber Güncellenme Tarihi: 23.08.2015 15:11
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.bursahaber.com/
Türkiye Satranç Federasyonu, Malatya Büyükşehir Belediyesi ve Gençlik Hizmetleri Spor İl Müdürlüğü organizasyonu ile düzenlenen 3. Uluslararası Altın Kayısı Satranç Turnuvası, 25 Ağustos Salı günü başlıyor.
Konu ile ilgili yapılan açıklamada, Atatürk Kapalı Spor Salonu’nda düzenlenecek olan Satranç Turnuvası’nın 4 kategoride yapılacağı belirtildi. Açıklamada, “2014-2015 sezon vizeli TSF sporcu lisansına sahip tüm sporcular ile FIDE ID numarasına sahip yabancı sporcuların katılabileceği yarışmanın A kategorisinde 1700 Maximum Rating puanı olanlar, B kategorisinde 1700 Maximum Ratingin altında puanı olanlar, C kategorisinde 10-11-12 yaşında olanlar, D kategorisinde ise 7-8-9 yaşında olan sporcular yarışacak” denildi.
ÖDÜL 35 BİN TL
3. Uluslararası Altın Kayısı Satranç Turnuvası’nda A ve B kategorilerinde yarışanlara toplam da 35 bin TL civarında nakit ödülün dağıtılacağı kaydedildi. Açıklamanın devamında, “C ve D kategorilerinde yarışanlara ise teknolojik cihaz ödülü verilecek. A kategorisinde 1’nciye 4 bin, B kategorisinde 1’nciye bin TL ödül, C ve D kategorisi 1’ncilerine ise laptop verilecek” bilgisi verildi.
Ayrıca 25-30 Ağustos tarihleri arasında Atatürk Kapalı Spor Salonu’nda düzenlenecek olan Uluslararası Altın Kayısı Satranç Turnuvası’na başta sporseverler olmak üzere herkesin davetli olduğu belirtildi.
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.