Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

Altın çocuk Fatih

11 yaşındaki minik güreşçi Türkiye Şampiyonası’nda altın gibi parladı.Çankırı Belediye Gençlik Spor Kulübü’nün minik güreşçisi Fatih Özgen (11), Antalya’da düzenlenen Türkiye güreş müsabakalarında 47 kg’da serbest stilde...

Haber Giriş Tarihi: 27.05.2017 10:01
Haber Güncellenme Tarihi: 27.05.2017 10:01
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.bursahaber.com/
Altın çocuk Fatih

11 yaşındaki minik güreşçi Türkiye Şampiyonası’nda altın gibi parladı.

Çankırı Belediye Gençlik Spor Kulübü’nün minik güreşçisi Fatih Özgen (11), Antalya’da düzenlenen Türkiye güreş müsabakalarında 47 kg’da serbest stilde 85 kişi arasından sıyrılarak Türkiye şampiyonu oldu. 2 yıl önce, kendisi gibi güreşçi olan amcasının tavsiyesiyle güreşe başlayan minik güreşçi Özgen, 2 yıl boyunca okul sonrası yaptığı idmanlarla şampiyonluğu elde etti.

2 yıl boyunca şampiyona için çok çalıştığını ifade eden minik güreşçi Özgen, “2 yıl oldu güreşe başlayalı. Amcamın vesilesi ile başladım. Okuldan çıkıp, okul kıyafetlerimle buraya geliyorum. Antrenmanımı yapıp eve gidiyorum, dersime çalışıyorum. Bu şekilde Türkiye şampiyonasına çalıştım 2 yıl boyunca ve Allah’ın izniyle Türkiye şampiyonu oldum” dedi.

Arkadaşları evde televizyon izlerken kendisinin okuldan çıktıktan sonra her gün spor salonuna gelerek antrenman yaptığını ifade eden Özgen, “85 rakibim arasından 6 kişiyi mağlup ederek 47 kg’da 1.liği aldım. Benim arkadaşlarım evde oturup televizyon izlerken, oyun oynarken ben spor salonuna gelerek antrenmanımı yaptım. Çok çalıştım, emek verdim ve karşılığında şampiyon oldum. İnşallah önümüzdeki yıllarda Milli Takıma girerek ülkemizi temsil etmek istiyorum” şeklinde konuştu.
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.