Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

Altay, altyapıda çalışmaları hızlandırdı

Altay’da altyapı sorumluluğuna getirilen Levent Bayraktar, oyuncu potansiyelini arttırmak için çalışmalarını hızlandırdı. İzmir’in merkez ilçelerinde güçlendirilen spor okulları, uzak ilçeler ile Bursa ve Manisa gibi illerde de faaliyete...

Haber Giriş Tarihi: 16.11.2016 14:33
Haber Güncellenme Tarihi: 16.11.2016 14:33
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.bursahaber.com/
Altay, altyapıda çalışmaları hızlandırdı
Altay’da altyapı sorumluluğuna getirilen Levent Bayraktar, oyuncu potansiyelini arttırmak için çalışmalarını hızlandırdı. İzmir’in merkez ilçelerinde güçlendirilen spor okulları, uzak ilçeler ile Bursa ve Manisa gibi illerde de faaliyete geçmeye hazırlanıyor.
Altay Başkanı Özgür Ekmekçioğlu, altyapının A Takım standardına gelmesi için düğmeye basarken; altyapıya oyuncu sağlayan en önemli organizasyon olan spor okulları ağının güçlenmesi için de harekete geçti. Altyapı Sorumlusu Levent Bayraktar ve Spor Okulları Koordinatörü Görkem Güngör Altay’ın spor okullarındaki eski etkinliğini tüm İzmir’de yeniden kazanması için çalışmalara hız verdi.
Gaziemir, Narlıdere, Bornova, Bornova Osmangazi, Buca, Karşıyaka, Üçyol-Hatay gibi merkez noktalar dışında Altındağ, Çamdibi, Levent gibi semtlerde faaliyetlerin başladığını söyleyen Altay Spor Okulları Koordinatörü Görkem Güngör, Torbalı, Kemalpaşa, Menderes gibi uzak ilçeler ile Turgutlu, Manisa ve Bursa başta olmak üzere İzmir dışı merkezlerde de faaliyet göstereceklerini belirtti.
Siyah-beyazlıların 2005-2006 doğumlu oyuncu seçmelerine ise büyük katılım oldu. 9 ile 13 yaş arası grupları ve akademi hazırlık grupları için sürekli tarama gerçekleştirildiği belirten Levent Bayraktar, “Altay’ın Türk futboluna kazandırdığı isimler ışığında veliler ve çocuklarımızın kulübümüze büyük ilgisi var. Bizler de bu ilgiyi arttırıp yetenekli gençlerimize yol açmak için uğraş veriyoruz. Altyapı ve spor okullarında imkanlarımız günden güne iyileşiyor. Başkan Özgür Ekmekçioğlu’nun desteği ile altyapı antrenörlemizin çalışma koşulları düzeltildi, oyuncularımızın ihtiyaç duyduğu malzeme ile forma ve eşofmanlar dağıtıldı. Tüm altyapı oyuncuları A Takım’ın yararlandığı sağlık hizmetlerinden aynı şartlarda faydalanıyor. Biz de çalışmalarımızla Altay’ın ‘Futbolcu fabrikası’ kimliğini güçlendireceğiz” dedi.
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.