Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

Alpay Özalan: "Hak etmediğimiz bir mağlubiyet aldık”

Samsunspor Teknik Direktörü Alpay Özalan, Ankaragücü maçı sonrası yaptığı açıklamada, "Hak etmediğimiz bir mağlubiyet aldık” dedi.

Haber Giriş Tarihi: 24.09.2017 22:29
Haber Güncellenme Tarihi: 24.09.2017 22:29
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.bursahaber.com/

Samsunspor Teknik Direktörü Alpay Özalan, Ankaragücü maçı sonrası yaptığı açıklamada, "Hak etmediğimiz bir mağlubiyet aldık” dedi.

TFF 1. Lig’in 6. haftasında MKE Ankaragücü’ne konuk olan Samsunspor son dakikalarda yediği golle sahadan 1-0 yenik ayrıldı. Maçın ardından düzenlenen basın toplantısında konuşan Samsunspor Teknik Direktörü Özalan, “Ben iyi oynadığımızı, istediğimiz oyun sitilini sahaya yansıttığımızı düşünüyorum” ifadelerini kullandı.

“Büyük Samsunspor taraftarına ihtiyacımız var”

“Defansif bölgede sıkıntımız var biliyorum” diyen Alpay sözlerine şöyle devam etti:

“Böyle maçlarda öncelikle gol yememiz lazım. Bunu da başardık 90. dakikaya kadar. İki tane net pozisyonumuz vardı onları değerlendirmiş olsaydık şu an farklı konuşuyor olurduk. Rakip çift santrfor oynadığı için bizim de en doğal hakkımız defansı güçlendirmek adına oyuna defans oyuncusu almaktı ve aldık. Ama bu kadar defans oyuncusu içinde gol yememiz ayrı bir soru işareti. Bence hak etmediğimiz bir mağlubiyet aldık. Oyuncularım saha içerisinde biraz öz güvenlerini kaybetmiş durumdalar. Şu anda hepimiz zor bir süreçten geçiyoruz. Büyük bir taraftara sahibiz. Daha 65. dakikada bizim oyuncularımız protestoyu kesinlikle hak etmiyor. Bu taraftar bu oyunculara sahip, sezon sonuna kadar böyle gidecek. Benim kendilerinden ricam oyunculara biraz sahip çıkmak lazım. Her şey bir galibiyete bakar. Oyuncularımın eski gücünü elde etmesi için büyük Samsunspor taraftarına ihtiyacımız var” diyerek sözlerine son verdi.
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.