Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

Alman Ringlerinde Türk Fırtınası Esecek

Almanya’nın Kassel kentinde yarın EC Boxing tarafından organize edilecek olan galada Türk boksörler boy gösterecek.Türk profesyonel boks tarihinin ilk dünya şampiyonu Fırat Arslan, Türk profesyonel boks tarihinin ilk antrenörü Bülent Başer,...

Haber Giriş Tarihi: 03.06.2016 10:22
Haber Güncellenme Tarihi: 03.06.2016 10:22
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.bursahaber.com/
Almanya’nın Kassel kentinde yarın EC Boxing tarafından organize edilecek olan galada Türk boksörler boy gösterecek.
Türk profesyonel boks tarihinin ilk dünya şampiyonu Fırat Arslan, Türk profesyonel boks tarihinin ilk antrenörü Bülent Başer, Avrupa şampiyonu milli sporcu Fatih Keleş ve daha birçok Türk sporcusu Kassel’de yumruk sallayacak. Ayrıca Özcan Çetinkaya ve Ege Kurt gibi isimlerin de eldiven giyeceği organizasyonun yıldızlarından biri de Klitschko’ya karşı ringe çıkmış olan Suriye asılı Manuel Char. Bunun yanı sıra birçok dünya yıldızı da aynı gecede ringlerde olacak. Profesyonel boks antrenörü Bülent Başer de aynı gecede sekiz sporcunun antrenörü olarak ringe çıkacak.
Eski dünya şampiyonu Fırat Arslan, Alman Marco Angerman’a karşı yumruk sallayacak. Sekiz rauntluk bu karşılaşma Arslan için bir hazırlık maçı niteliğinde geçecek olmasına rağmen tehlikeli rakibi karşısında dikkati elden bırakmayacağı düşünülüyor. Sporcunun basın danışmanı Vedat Alyaz, Fırat Arslan’ın yeniden zirve maçlar yapabileceğini vurgulayarak, "Önümüzdeki dönemlerde bu tür planlarımız var. Fırat, mükemmel bir hazırlık dönemi geçirdi. Kendisine ait tesislerinde gece gündüz çalışmalarını sürdüren sporcumuzun emeklerinin karşılığını alacağına ve ringden zaferle ayrılacağına inancımız tamdır" dedi.
Profesyonel ringlerde şansını arayan milli sporcumuz, Avrupa Şampiyonu Fatih Keleş de çıktığı üç maçın üçünü de alırken, şimdi dördüncü zaferini kazanmak için yumruk sallayacak. Maçı izlemek isteyenler EC Boxing’in internet sitesine girerek canlı yayından karşılaşmaları herhangi bir ücret vermeden izleyebilecekler.
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.