Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

Alima Yeni Malatyaspor’un Play-off Hesapları Zora Girdi

PTT 1. Lig’de sezona ligde kalma hedefiyle başlayan Alima Yeni Malatyaspor’da ligin 30. haftasında Altınordu karşısında alınan 1-0’lık yenilgi play-off planlarını bozdu.Ligde son haftalarda aldığı galibiyetlerle play-off potasıyla arasındaki...

Haber Giriş Tarihi: 18.04.2016 14:52
Haber Güncellenme Tarihi: 18.04.2016 14:52
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.bursahaber.com/
PTT 1. Lig’de sezona ligde kalma hedefiyle başlayan Alima Yeni Malatyaspor’da ligin 30. haftasında Altınordu karşısında alınan 1-0’lık yenilgi play-off planlarını bozdu.
Ligde son haftalarda aldığı galibiyetlerle play-off potasıyla arasındaki puan farkını eriten sarı-kırmızılılar, mutlak galibiyet hesaplarıyla çıktığı Altınordu karşılaşmasında 3 puan kaybedince, önemli bir avantajı da kaçırmış oldu.
Alima Yeni Malatyaspor ligde kalan maçlarını kazansa bile rakiplerinin de kaybetmesini bekleyecek. Son 4 haftasına girilen PTT 1. Lig’de play-off mücadelesi veren takımlarla deplasmanda karşılaşacak olan sarı-kırmızılıları zorlu bir 4 haftalık periyot bekliyor.
Alima Yeni Malatyaspor ligin 31. haftasında deplasmanda Adana Demirspor ile karşı karşıya gelirken, 32. hafta mücadelesinde sahasında son haftaların sürpriz takımı Karşıyaka’yı ağırlayacak. Sarı-kırmızılılar Ligin 33. haftasında ise zorlu bir deplasmana gidecek. Samsunspor ile kritik bir müsabakaya çıkacak Alima Yeni Malatyaspor, son hafta mücadelesinde ise Boluspor’u konuk edecek.
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.