Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

Alima Yeni Malatyaspor’un Genç Futbolcusu Serhat Forma Bekliyor

Alima Yeni Malatyasporlu Serhat Ayvaz Yaptığı Açıklamada Hocası İrfan Buz'un Kendisine Kalan Haftalarda Forma Vereceğini Söyledi

Haber Giriş Tarihi: 05.04.2016 18:01
Haber Güncellenme Tarihi: 05.04.2016 18:01
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.bursahaber.com/
Alima Yeni Malatyaspor’un Genç Futbolcusu Serhat Forma Bekliyor
Alima Yeni Malatyaspor’un devre arasında kadrosuna kattığı gurbetçi futbolcu Serhat Ayvaz ağabeyleri sayesinde takıma kısa sürede alıştığını söyledi.
Nurettin Soykan Tesisleri’nde basın mensuplarına açıklamalarda bulunan genç futbolcu, hocası İrfan Buz’un kendisine kalan haftalarda forma şansı tanıyacağı söylediğini paylaşarak, “Malatya’ya alıştım. Sağ olsun ağabeylerim bana çok yardımcı oluyorlar. Hocam benimle konuştu ve kalan haftalarda forma şansı bulacağımı paylaştı. Sabırlı olmam gerektiğini söyledi, devamlı çalışman lazım dedi. Onu da yapıyorum. İnşallah forma şansı verir bir daha ki haftalarda” dedi.
"GALİP GELMEMİZ İYİ OLDU"
Serhat, takımın gidişatını iyi bulduğunu ve aldığı galibiyetle rahatladığını da sözlerine ekleyerek, “Bence de takım rahatladı. Evet galip gelmemiz iyi oldu. Bir daha ki haftalarda da galibiyet alırsak daha çok rahatlarız. Sezon sonuna da rahat gireriz” diye konuştu.
"BEN KENDİMİ GELİŞTİRMEK İSTERİM"
Türkiye’de hedeflerinin olduğunu ancak ilk etapta kendini Alima Yeni Malatyaspor’da ispatlamak istediğini ifade eden Serhat, “İlk hedefim Alima Yeni Malatyaspor’da ilk on bire girmek, forma şansı bulmak. Gerisini de Allah gösterir. İnşallah daha iyi yerlere gelirim. Ben kendimi geliştirmek isterim. Bir daha ki sene için, orada daha fazla forma şansı görmem için. Abilerim bana çok yardımcı oluyor sağ olsunlar. Nasıl idman yapacağımı, nelere dikkat edeceğimi söylüyorlar bana. Çok yardımcı oluyorlar. O yüzden çok mutluyum. Çok teşekkür ediyorum abilerime” ifadelerini kullandı.
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.