Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

Alima Yeni Malatyaspor’un Dev Forveti Kararını Verecek

PTT 1. Lig ekibi Alima Yeni Malatyaspor’un genç golcüsü Mehmet Umut Nayir, sezon sonunda sözleşmesinin biteceğini belirterek, önceliğinin Osmanlıspor’da tekrar forma giymek olduğunu söyledi.Nurettin Soykan Tesisleri’nde basın mensuplarına...

Haber Giriş Tarihi: 12.05.2016 18:54
Haber Güncellenme Tarihi: 12.05.2016 18:54
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.bursahaber.com/
PTT 1. Lig ekibi Alima Yeni Malatyaspor’un genç golcüsü Mehmet Umut Nayir, sezon sonunda sözleşmesinin biteceğini belirterek, önceliğinin Osmanlıspor’da tekrar forma giymek olduğunu söyledi.
Nurettin Soykan Tesisleri’nde basın mensuplarına açıklamalarda bulunan Nayir, “Ligi bize yakışan bir şekilde bitirmek istiyoruz. Bu maçtan maksimum puanla ayrılmak istiyoruz. İnşallah son hafta içeride galibiyetle sonlandırırız. Kendi adıma da sözleşmem bitti, son maçım olacak ama gelecek ne getirir bilinmez. Osmanlıspor Kulübü’ne geri döneceğim, orada sözleşmem devam ediyor. Onların takdiri ne yönde olur, burayla iletişim olur mu bunlar hakkında bir şey söyleyemem. En iyi şekilde son maçımızı oynayıp, buraya yakışır bir şekilde veda etmek istiyorum” dedi.
“ERKEN BİR ŞEYLER SÖYLEMEK İSTEMİYORUM”
Umut, Osmanlıspor ile anlaşamaması halinde tercihinin hangi yönde olacağı sorusuna ise, “İlk hedefim Süper Lig’de oynamak. Zaman zaman şans da buldum. Yabancı futbolcuların forma girmesiyle onlar daha fazla şans buldu. Kendimi de geri planda tutmamak için kiralık olarak gelmeyi kabul ettim. Önceliğim Osmanlıspor’da tekrar formamı giymek. Kulübüm ’Biz seni bu sezon düşünmüyoruz" derse, Malatyaspor bildiğim bir kulüp. Oturulur konuşulur ve düşünülür. Erken bir şeyler söylemek istemiyorum. Transfer gündeminde sürekli bir şeyler değişiyor. Transfer sezonunda Süper Lig’den başka takım olursa, tabi o da düşünülür” dedi.
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.