Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

Alima Yeni Malatyasporlu Oyuncudan İddialı Açıklamalar

PTT 1. Lig ekibi Alima Yeni Malatyaspor’un orta saha oyuncusu Guidou Koçer, önlerindeki karşılaşmayı kazanarak puan farkını yukarılara çıkarmak istediklerini söyledi.Nurettin Soykan Tesisleri’nde basın mensuplarına açıklamalarda bulunan...

Haber Giriş Tarihi: 28.03.2016 16:52
Haber Güncellenme Tarihi: 28.03.2016 16:52
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.bursahaber.com/
PTT 1. Lig ekibi Alima Yeni Malatyaspor’un orta saha oyuncusu Guidou Koçer, önlerindeki karşılaşmayı kazanarak puan farkını yukarılara çıkarmak istediklerini söyledi.
Nurettin Soykan Tesisleri’nde basın mensuplarına açıklamalarda bulunan Koçer, üst sıralardaki takımlardan puanlar aldıktan sonra Denizli’ye yenilmelerinin kötü olduğunu ifade etti. Denizli maçıyla yaşamamak gerektiğini savunan Koçer, “Geçen hafta kötü bir mağlubiyet aldık. İstemediğimiz bir mağlubiyet aldık. Daha önceden üstümüzdeki takımları yendik, onlardan puan aldık. Denizli’yi yenmek istiyorduk ama çok kötü bir oyunla oradan puan alamadık ve boş döndük. Aslında normalde biraz daha arayı açmak istiyorduk onlarla ama olmadı. Onunla da yaşamamak gerekiyor. Önümüzdeki hafta oynayacağımız maça bakmak zorundayız. Evimizdeki bu maçı alacağız. Ondan sonra da puan farkını yukarılara çıkaracağız” dedi.
“TARZIM HEM GOL ATTIRMAK, HEM GOL ATMAK”
Koçer, geçen haftaki performansı ve sahada kendisinden beklenilenlerle ilgili yaptığı açıklamada ise, “Normalde benim kimliğim takım arkadaşlarımı oynatmaya yönelik ama geçen hafta farklıydı. Aslında bu maçın durumuna bağlıdır. O gün gol kaçırırsınız, gol atamazsınız. Hocam benden skor anlamında benden bir şeyler getirmemi istiyor. Ben de ona uğraşıyorum. Tabi geçen hafta iyi top oynamadık. Hep beraber iyi top oynamadığımız için de biraz daha farklı gözükebilir ama beni normalde oyun tarzım hem gol attırmak, hem gol atmak. Ama tabi önümüze bakma zorundayız” diye konuştu.
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.