Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

Alima Yeni Malatyaspor’da Yiğitcan’dan Rehavet Uyarısı

PTT 1. Lig ekibi Alima Yeni Malatyaspor’un defans oyuncusu Yiğitcan Erdoğan, “Ben kendi oyunculuğuma, yeteneklerime, kapasiteme güveniyorum. Takıma katkı sağlayacağımı da adım gibi biliyorum” dedi.2-1 galip geldikleri Giresunspor maçıyla...

Haber Giriş Tarihi: 16.03.2016 17:17
Haber Güncellenme Tarihi: 16.03.2016 17:17
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.bursahaber.com/
PTT 1. Lig ekibi Alima Yeni Malatyaspor’un defans oyuncusu Yiğitcan Erdoğan, “Ben kendi oyunculuğuma, yeteneklerime, kapasiteme güveniyorum. Takıma katkı sağlayacağımı da adım gibi biliyorum” dedi.
2-1 galip geldikleri Giresunspor maçıyla ilgili değerlendirmede bulunan tecrübeli futbolcu, “Galip geldiğimiz için mutluyuz. Ben de kendi adıma uzun süre sonra sahaya çıkmanın mutluluğunu yaşadım. İki golü bulduktan sonra biraz koruma içgüdüsü gelişti. Golü yeyince o içgüdü biraz daha arttı. Devre arasında gerekli uyarılar yapılmıştır arkadaşlarımıza. Onlar zaten bu işin bilincinde olan oyuncular. İkinci yarı biraz daha kalemizden uzak, en azından bize korku yaşatmayacak şekilde geçti. Belki oyun olarak Malatyalılara çok zevk vermedik ama şuan biliyorsunuz önceliğimiz korkulu bölgeden uzaklaşmak. Başka bir hedefi kovalayabilir miyiz, onun peşine düşmek. Puan anlamında kazandığımız için mutluyuz” diye konuştu.
“GALİBİYET SERİSİNE DEVAM ETMEMİZ LAZIM”
Erdoğan, takım olarak henüz rahatlamadıklarını belirterek, “Rahatlamamız için daha puanlara ihtiyacımız var. Bir an önce bitirmemiz lazım bu işi. Önümüzde uzun haftalar var. Belki çok acil puanlara ihtiyacımız yok ama hem puan olarak rahatlamamız lazım. Malatyaspor’a yakışır şekilde mücadele etmemiz için galibiyet serisine devam etmemiz lazım” ifadelerini kullandı.
“İLK MAÇLAR HER ZAMAN ZORDUR”
Tecrübeli defans oyuncusu, kendi performansıyla ilgili yaptığı açıklamada ise, “İlk maçlar her zaman zordur. İlk maçı oynamak hiçbir zaman kolay değildir. Ben kendi oyunculuğuma, yeteneklerime, kapasiteme güveniyorum. Takıma katkı sağlayacağımı da adım gibi biliyorum. İlk maçın bu kadar olumlu geçmesi Allah’ın bir lütfudur. Bu maç iyi geçtikten sonra, her maç üstüne koyup devam edeceğimiz düşünüyorum” şeklinde konuştu.
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.