Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

Alima Yeni Malatyaspor’da Sezon Değerlendirmesi

İrfan Buz’lu Yeni Malatyaspor oynadığı 27 maçta 38 puan toplayarak, PTT 1. Lig’i 43 puanla 11. sırada tamamladı.Başına geçtiğinde PTT 1. Lig’de 16. sırada bulunan ve daha sezon başında ümitlerini kaybetmiş bir halde bulduğu sarı-kırmızılı...

Haber Giriş Tarihi: 15.05.2016 16:26
Haber Güncellenme Tarihi: 15.05.2016 16:26
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.bursahaber.com/
İrfan Buz’lu Yeni Malatyaspor oynadığı 27 maçta 38 puan toplayarak, PTT 1. Lig’i 43 puanla 11. sırada tamamladı.
Başına geçtiğinde PTT 1. Lig’de 16. sırada bulunan ve daha sezon başında ümitlerini kaybetmiş bir halde bulduğu sarı-kırmızılı takıma 27 maçta 11 galibiyet aldıran Buz, takımıyla maç başı 1,4 puan ortalamasıyla ligi noktaladı.
PTT 1. Lig’de sezona orta sıralarda yer bulma hedefiyle başlayan Alima Yeni Malatyaspor’da işler iyi başlamadı. Sarı-kırmızılılar, saha sonuçlarında taraftarını memnun edemeyince, yönetim tarafından tecrübeli teknik adam Yücel İldiz’in görevine son verildi.
Böyle bir dönemde Alima Yeni Malatyaspor’un başına İrfan Buz getirildi. Deneyimli teknik adam, alt sıralardan takımını uzaklaştırarak, Play-off şansını zorladı. Karşıyaka galibiyetiyle deplasmandan en fazla puan toplayan takım unvanına kavuşan Alima Yeni Malatyaspor’da kısa bir süreliğine de olsa yapılan Play-off hesapları Altınordu yenilgisiyle başka bahara kaldı.
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.