Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

Alima Yeni Malatyaspor’da Sakatlardan Güzel Haber

PTT 1. Lig’de ikinci yarıya kötü başlayan Alima Yeni Malatyaspor, hafta sonu sahasında oynayacağı Karabükspor maçının hazırlıklarını sürdürüyor.Hafta başından beri ilk kez tam kadro çalışan sarı-kırmızılı takımda sakat oyuncuların...

Haber Giriş Tarihi: 11.02.2016 14:18
Haber Güncellenme Tarihi: 11.02.2016 14:18
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.bursahaber.com/
PTT 1. Lig’de ikinci yarıya kötü başlayan Alima Yeni Malatyaspor, hafta sonu sahasında oynayacağı Karabükspor maçının hazırlıklarını sürdürüyor.
Hafta başından beri ilk kez tam kadro çalışan sarı-kırmızılı takımda sakat oyuncuların takımla birlikte yer alması teknik heyeti sevindirdi. Ramazan Kahya, Sandro Gotal ve Erkan Sekman idmanın bazı bölümlerinde takımla çalışırken, bu 3 oyuncunun şans verilmesi halinde Karabük karşısında forma giyeceği belirtildi.
1 saat 45 dakika süren antrenmanın ilk bölümünde ısınma ve açma germe hareketleri yapan oyuncular daha sonra idman sahasının tamamında farklı bölümlere ayrılan etaplarda çalışarak yan top ve şut organizasyonları yaptı. Oyuncuların hırsından memnun görünen İrfan Buz’un tüm oyuncularla birebir ilgilenmesi dikkatlerden kaçmadı. Sakat oyuncuların düzelmesiyle Karabük maçına tam kadro çıkacak Alima Yeni Malatyaspor, bu maç için cuma gününden itibaren Nurettin Soykan Tesisleri’nde kampa girerek, kapılarını dış dünyaya kapatacak.
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.