Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

Alima Yeni Malatyaspor’da Sadık, Camiaya Umut Dağıttı

PTT 1. Lig takımlarından Alima Yeni Malatyaspor’un defans oyuncusu Sadık Çiftpınar, Denizli maçındaki kötü oyunla ilgili yaptığı açıklamada, “Sezon içerisinde bu tür kötü oyunlar vardır. Alanya maçı da böyleydi” dedi.Alima Yeni...

Haber Giriş Tarihi: 24.03.2016 18:15
Haber Güncellenme Tarihi: 24.03.2016 18:15
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.bursahaber.com/
PTT 1. Lig takımlarından Alima Yeni Malatyaspor’un defans oyuncusu Sadık Çiftpınar, Denizli maçındaki kötü oyunla ilgili yaptığı açıklamada, “Sezon içerisinde bu tür kötü oyunlar vardır. Alanya maçı da böyleydi” dedi.
Alima Yeni Malatyaspor’un defans oyuncusu Sadık Çiftpınar, antrenman sonrası basın mensuplarına açıklamalarda bulundu. Denizli maçının ilk yarısında inanılmaz kötü bir oyun sergilediklerini kaydeden Sadık, “Denizli maçının ilk yarısında inanılmaz kötü bir oyun sergiledik. Kaleye dahi gidemedik. Rakibe de izin verdik. Aslında o baskılı süreçte golü yemeyip, devrenin sonunda saçma bir pozisyonda, ki bence ofsayttı ve hakem kaçırdı, golü yememiz kötü oldu. Belki devreye 0-0 girsek soyunma odasına başka olacak. İkinci yarı için yapılacak hamlelerle belki skoru kendi lehimize çevirecektik. Olmadı, çok kötü futbol oynadık. Bunun farkındayız, takım olarak da teknik heyet olarak da. Bunun için bütün taraftarlarımızdan, camiamızdan özür diliyoruz. İnşallah bunun bir daha tekrarı olmayacak. Sonuçta bu defter kapandı bir defa. Artık önümüzde 8 tane maçımız var. Şimdi içeride çok kritik 2 tane maçımız var. Bu maçlara odaklanacağız. İkinci yarıda içerideki maçlarda gayet başarılı sonuçlar aldık. Son 3 maçta 7 puan aldık kafadaki takımlardan. Şimdi yine Play-off iddiası olan bir takım gelecek. Dediğim gibi hep birlikte kenetlenirsek biz yine bu yükün altından kalkarız. Zaten karamsar bir durum da yok. 6-7 puanlık bir avantajımız var. Hedefler değişebilirdi. O olmadı. Şimdi ligi en iyi yerde bitirmeye çalışacağız. Önümüzdeki senenin planlaması zaten yapılır. Kalan 8 maçta bir elimizden gelen mücadeleyi vermeye devam edeceğiz” dedi.
“ÇOK İDDİALI TAKIMLARA KARŞI İYİ SONUÇLAR ALDIK”
Ligde 2 maç üst üste alındığında o takımın yerinin ve konumunun değiştiğini kaydeden Sadık, “Bu ligde üst üste 2 maç kazandığın zaman yerin ve hedeflerin değişiyor. Şu an yukarıyla da aşağıyla da mesafemiz hemen hemen aynı. İkinci yarıda iç sahadaki performansımız da belli. Çok iddialı takımlara karşı iyi sonuçlar aldık. Bu iki maçtan çıkaracağımız en 6 puan, en kötü 4 puan bizi tekrar aşağıdan koparıp yukarıya bir adım atma adına bize yardımcı olacaktır” diye konuştu.
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.