Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

Alima Yeni Malatyaspor’da Play-off Hesapları

PTT 1. Lig’in 27. haftasında sahasında karşılaştığı Balıkesirspor’u 1-0 mağlup eden Alima Yeni Malatyaspor’da 3 puanın sevinci sürüyor.İç saha performanslarının düzeldiğini kaydeden sarı-kırmızılı oyuncu Sadık Çiftpınar, "Hafta...

Haber Giriş Tarihi: 04.04.2016 18:29
Haber Güncellenme Tarihi: 04.04.2016 18:29
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.bursahaber.com/
Alima Yeni Malatyaspor’da Play-off Hesapları
PTT 1. Lig’in 27. haftasında sahasında karşılaştığı Balıkesirspor’u 1-0 mağlup eden Alima Yeni Malatyaspor’da 3 puanın sevinci sürüyor.
İç saha performanslarının düzeldiğini kaydeden sarı-kırmızılı oyuncu Sadık Çiftpınar, "Hafta başında da söylemiştim. Yine Play-off oynayan bir rakip geldi karşımıza. Çok iyi mücadele ettik. İyi futbol olmayabilir ama mücadelemiz inanılmaz iyiydi. Son dakikalara kadar kovaladık. Yine son 10 dakika kala güzel bir gol bulduk. Sedat ağabey çok zorladı o pozisyonda. Bütün arkadaşlarımı, teknik heyetimi, masör, malzemeci emeği geçen herkesi tebrik ediyorum. Ligde hiçbir şey belli olmuyor. 2 maç kazanıyorsun potaya giriyorsun, iki maç kaybediyorsun aşağı potaya giriyorsun. Şimdi biraz daha rahatladık. Aşağıyla puan farkınız biraz daha açtık. Bundan sonra daha iyi futbol oynayacağımızı düşünüyoruz. Futbolla birlikte sonuçlar da gelecektir. İnşallah çok güzel bir sürpriz yapar, Play-off’a kalırız. Biz elimizden geleni yapacağız" dedi.
YİĞİTCAN: "HAFTA HAFTA KAZANSAK HEDEFTE KENDİLİĞİNDEN GELİR"
Defansın bir diğer ismi Yiğitcan Erdoğan ise yaptığı açıklamada, "Durumumuzu biliyorsunuz. Her hafta aynı şeyleri söylüyoruz. Belki kabak tadı verdi ama önceliğimiz şu durumdan bir an önce kurtulup, ondan sonra Malatyalıların gurur duyacağı zevk veren bir oyun oynamaya çalışacağız. Şu anda hafta hafta gidelim. Büyük hedef koymayalım. Hafta hafta kazansak hedef de kendiliğinden gelir" şeklinde konuştu.
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.