Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

Alima Yeni Malatyaspor’da Karşıyaka Mesaisi Başlıyor

Alima Yeni Malatyaspor’da cumartesi günü deplasmanda oynanan Adana Demirspor maçından sonra takıma verilen 3 günlük izin yarın sona erecek.Adana Demirspor karşısında ortaya konulan performans camiayı play-off için yeniden umutlandırırken,...

Haber Giriş Tarihi: 26.04.2016 16:20
Haber Güncellenme Tarihi: 26.04.2016 16:20
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.bursahaber.com/
Alima Yeni Malatyaspor’da cumartesi günü deplasmanda oynanan Adana Demirspor maçından sonra takıma verilen 3 günlük izin yarın sona erecek.
Adana Demirspor karşısında ortaya konulan performans camiayı play-off için yeniden umutlandırırken, teknik heyet ve futbolcuların kalan 3 maça da galibiyet gözüyle baktıkları öğrenildi. Ligi en üst sırada bitirebilmek adına tüm maçlarını kazanıp, rakiplerin kaybetmesini bekleyecek sarı-kırmızılılar, Karşıyaka müsabakasında kayıp yaşamak istemiyor. Bu sezon ilk kez kendi sahasında pazartesi gecesi maç oynayacak sarı-kırmızılılar, yarın kendi tesislerinde ilk çalışmasını yaparak bu maçın hazırlıklarına başlayacak.
Bu arada sarı-kırmızılıların son 5 maçta yakasını bırakmayan şansızlıklar bu hafta da devam ediyor. Son 5 maça tam kadro çıkamayan Alima Yeni Malatyaspor’da bu kez de Erkan Sekman’ın kırmızı kart cezalısı olması can sıkıyor. Yiğitcan’ın cezasının bitmesi İrfan Buz’un elini rahatlatırken, hücum hattında ise Guido Koçer, Sedat, Mba ve Umut’un iyi bir uyum göstermesi teknik heyetin elini güçlendiriyor.
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.