Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

Alima Yeni Malatyaspor’da İrfan Buz Sorunu Büyüyerek Devam Ediyor

Alima Yeni Malatyaspor'da İrfan Buz Sorunu Devam Ediyor

Haber Giriş Tarihi: 16.05.2016 18:48
Haber Güncellenme Tarihi: 16.05.2016 18:48
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.bursahaber.com/
Alima Yeni Malatyaspor’da İrfan Buz Sorunu Büyüyerek Devam Ediyor
PTT 1. Lig’de sezon yeni bitmesine rağmen Alima Yeni Malatyaspor’da gündemin harareti bir türlü düşmüyor.
Ligi planladığı gibi orta sıralarda bitiren sarı-kırmızılı takımda yaz aylarında çözüme kavuşturulması gereken birçok sorun kapıda bekliyor. Mevcut oyuncuların biten sözleşmesi, maç başı ödemeleri, 2 hafta sonra yapılacak mali kongre, devamında gerçekleştirilecek seçim kongresi ve gelecek sezon şampiyonluğa oynayacak bir takımın oluşturulması gündemin ilk sıralarını işgal ediyor. Ancak camianın merakla beklediği bir başka gelişme dikkat çekiyor. Alima Yeni Malatyaspor ile çıktığı 27 maçtan 11 galibiyet, 11 mağlubiyet ve 5 beraberlikle ayrılan teknik direktör İrfan Buz’un gelecek sezon devam etmeyeceği konusu kamuoyu tarafından merakla bekleniyor.
BUZ İLE DEVAM ETMENİN MALİYETİ 1 MİLYON TL
Bursa ve Gençlerbirliği’nde kısa süren teknik adamlık kariyerinin zirvesini Alima Yeni Malatyaspor ile yapan İrfan Buz’un sarı-kırmızılı kulüple olan sözleşmesi opsiyonlu olarak devam ediyor. Yönetim ve İrfan Buz, mevcut devam eden opsiyonlu sözleşmede anlaştıkları takdirde anlaşma sorunu ortadan kalkacak. Ancak, Buz’un sözleşmesindeki yeni sezon için alacağı ücret dudak uçuklatıyor. Yardımcılarıyla birlikte 1 milyonun üzerinde bir maliyet, sarı-kırmızılı yönetimi bir kez daha düşünmeye sevk etmiş durumunda.
BUZ’UN SON HAFTA İSTATİSTİĞİ YÖNETİMİ DÜŞÜNDÜRÜYOR
Devre arasında 8 futbolcu takviyesi yapılmasına karşın ligin ilk yarısındaki 1,6 puan ortalamasını yakalayamayan ve son 5 haftada galibiyeti bulunmayan İrfan Buz’un, takımı ligde bırakmasına karşın bu olumsuz istatistiği yönetimin yeni sözleşme konusunda kafasını iyiden iyiye karıştırdığı öğrenildi.
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.