Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

Alima Yeni Malatyaspor’da Gidenler Belli Oldu

PTT 1. Lig’deki ilk sezonunu geride bırakan Alima Yeni Malatyaspor’da 11 futbolcunun sözleşmesi sona erdi.2015-2016 futbol sezonunda kadrosuna 15 yeni isim katarak PTT 1. Lig’deki ilk sezonunda yepyeni bir takımla mücadele eden sarı-kırmızılılarda...

Haber Giriş Tarihi: 24.05.2016 10:54
Haber Güncellenme Tarihi: 24.05.2016 10:54
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.bursahaber.com/
PTT 1. Lig’deki ilk sezonunu geride bırakan Alima Yeni Malatyaspor’da 11 futbolcunun sözleşmesi sona erdi.
2015-2016 futbol sezonunda kadrosuna 15 yeni isim katarak PTT 1. Lig’deki ilk sezonunda yepyeni bir takımla mücadele eden sarı-kırmızılılarda sözleşmesi sona eren futbolcuların çoğuyla yeniden masaya oturulmayacağı öğrenildi.
Alima Yeni Malatyaspor’da Ali Sakal, Aydın Çetin, Azuka Ibobo Izu, Godoy Silva, Hüseyin Kar, İrfan Başaran, Kemal Cingirt, Osman Fırat, Ramazan kahya, Vedat Kapurtu ve Yiğitcan Erdoğan’ın sözleşmeleri sona erdi. Sarı-kırmızılı yönetimin, camianın yeni sezondaki şampiyonluk beklentisini de göz önüne alarak, sözleşmesi sona eren futbolcuların birçoğuyla devam etmeyi planlamadığı ifade ediliyor.
Yönetimin yaşlarından dolayı Vedat Kapurtu, Ramazan Kahya ve Aydın Çetin’e yeni sözleşme teklif etmeyeceği, tecrübeli futbolculara teşekkür ederek yolları ayıracağı öğrenildi. Gevrek başkanlığındaki yönetimin, Hüseyin Kar, Azuka Izu, Godoy, İrfan Başaran ve Kemal Cingirt ile de sözleşme yenilemeyeceği ifade ediliyor.
Gevrek yönetiminin yeni teknik heyetin belli olmasının ardından yeni sezonun kadro yapılanmasına başlaması bekleniyor.
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.