Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

Alima Yeni Malatyaspor Sezonu Erken Kapatıyor

Alima Yeni Malatyaspor Sezonu Erken Kapatıyor

Haber Giriş Tarihi: 09.05.2016 18:02
Haber Güncellenme Tarihi: 09.05.2016 18:02
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.bursahaber.com/
Alima Yeni Malatyaspor Sezonu Erken Kapatıyor
PTT 1. Lig’de kümede kalması haftalar öncesinden kesinleşen, Play-off yarışında ise Altınordu mağlubiyetinden sonra havlu atan Alima Yeni Malatyaspor yaz tatiline erken girecek.
Samsunspor ile cumartesi günü oynanan maçtan sonra futbolculara 3 günlük izin verilen sarı-kırmızılılarda son hafta oynanacak Bolu karşılaşmasının hazırlıklarına yarın akşam başlanacağı açıkladı.
İddiası olan takımların maçlarını aynı gün ve aynı saatte oynatarak oluşabilecek şaibeleri engellemek isteyen Türkiye Futbol Federasyonu 34. hafta programını resmi sitesinden duyurdu. Bu sezonun kapanış maçında kendi sahasında Boluspor’u ağırlayacak Alima Yeni Malatyaspor, 34. haftanın açılış maçını cuma akşamı İnönü Stadı’nda oynayarak 2015 - 2016 sezonuna veda edecek.
Ligin kalan maçları ise cumartesi saat 19.00’da oynanacak. Bolu maçına 2 gün antrenman yaparak hazırlanacak sarı-kırmızılı oyuncular bugün akşam saatlerinde Malatya’da toplanarak yarın ilk idmanını yapacak. Takımın hedefinin olmaması ve futbolculardaki yorgunluktan dolayı böyle bir karar aldığı öğrenilen teknik direktör İrfan Buz’un son hafta şans bulamayan isimlere görev vermesi bekleniyor.
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.