Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

Alima Yeni Malatyaspor, Şanlıurfaspor Maçı Hazırlıklarını Sürdürdü

Alima Yeni Malatyaspor, PTT 1. Lig’in 28. haftasında cumartesi günü sahasında Şanlıurfaspor ile oynayacağı maçın hazırlıklarını akşamüzeri yaptığı antrenmanla sürdürdü.Orduzu Pınarbaşı’nda Teknik Direktör İrfan Buz yönetiminde...

Haber Giriş Tarihi: 07.04.2016 17:43
Haber Güncellenme Tarihi: 07.04.2016 17:43
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.bursahaber.com/
Alima Yeni Malatyaspor, PTT 1. Lig’in 28. haftasında cumartesi günü sahasında Şanlıurfaspor ile oynayacağı maçın hazırlıklarını akşamüzeri yaptığı antrenmanla sürdürdü.
Orduzu Pınarbaşı’nda Teknik Direktör İrfan Buz yönetiminde antrenmanda İrfan Başaran dışında tüm oyuncular yer aldı. Isınma hareketleri ve kısa bir 5’e 2 oynadıktan sonra Urfa maçının taktiğini çalışan oyuncular daha sonra çift kale maç yaptı. Takımının Şanlıurfa karşısında daha agresif olmasını isteyen İrfan Buz’un oyunu sık sık durdurup orta sahayı hücuma çıkışlarda uyarması dikkat çekti. Zaman zaman bazı oyunculara verdiği yelekleri değiştiren Buz, gol yollarında ise forvetlerden daha net ve dikkatli vuruşlar yapmalarını istedi. Yaklaşık 2 saat süren çalışmanın ardından tesislerine dönen sarı-kırmızılı takım, Şanlıurfa maçının son çalışmasını yarın yapacak.
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.