Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

Alima Yeni Malatyaspor, Samsunspor Maçına Hazır

Alima Yeni Malatyaspor, Samsunspor Maçına Hazır

Haber Giriş Tarihi: 06.05.2016 18:57
Haber Güncellenme Tarihi: 06.05.2016 18:57
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.bursahaber.com/
Alima Yeni Malatyaspor, Samsunspor Maçına Hazır
İç sahada aldığı Altınordu mağlubiyeti ve son olarak Karşıyaka beraberliği ile Play-off yarışından uzak kalan Alima Yeni Malatyaspor, ligde oynayacağı son iki maçından ilkine Samsun deplasmanında çıkacak.
Samsun 19 Mayıs Stadı’nda saat 16.30’da başlayacak mücadele için 2 gün önceden bu ile giden sarı-kırmızılılar maçın hazırlıklarını tamamladı. Sarı kart cezalısı Sadık Çiftpınar dışında eksik oyuncusu bulunmayan Malatya temsilcisinde kart cezası sona eren Erkan Sekman da oynayabilecek.
BUZ, UMUTLARI SON MAÇA TAŞIMAK İSİYOR
Sadık ve Yiğitcan’ın yüksek performansıyla kulübeye mahkum kalan Godoy, bu maçla birlikte formasına kavuşacak. Alima Yeni Malatyaspor’un ligdeki Play-off umutları zor olsa da İrfan Buz, Samsun karşılaşmasını bu şekilde görmüyor. Prestij maçından ziyade galip gelerek şansını son haftaya taşımak isteyen hırslı hoca, bu nedenle Samsun maçında sahaya ideal 11’i sürecek.
SAMSUNSPOR’UN KAZANMAKTAN BAŞKA ŞANSI YOK
Zorlu karşılaşma ev sahibi takımın Play-off’a katılabilmesi için de son şans olacak. 19 Mayıs Stadı’ndaki zorlu randevuda Kayseri Bölgesi Üst Klasman Hakemi Abdulkadir Bitigen düdük çalacak. Sadece Samsun’da ve çevre illerde yaşayan Malatyalıların stattan takip edebileceği karşılaşmanın ardından Yeni Malatyasporlu oyuncular 2 gün izin yapacak.
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.