Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

Alima Yeni Malatyaspor, Samsun’da

PTT 1. Lig’in 33. haftasında deplasmanda Samsunspor ile karşılaşacak Alima Yeni Malatyaspor, bu maç için kara yoluyla Samsun’a gitti.Yaklaşık 10 saatlik bir yolculuğun ardından Samsun’a ulaşan sarı-kırmızılı takımda cezalı Sadık Çiftpınar...

Haber Giriş Tarihi: 05.05.2016 18:03
Haber Güncellenme Tarihi: 05.05.2016 18:03
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.bursahaber.com/
PTT 1. Lig’in 33. haftasında deplasmanda Samsunspor ile karşılaşacak Alima Yeni Malatyaspor, bu maç için kara yoluyla Samsun’a gitti.
Yaklaşık 10 saatlik bir yolculuğun ardından Samsun’a ulaşan sarı-kırmızılı takımda cezalı Sadık Çiftpınar kafilede yer almadı. Günü yolculukla ve dinlenerek geçiren Yeni Malatyaspor, yarın Karadeniz temsilcisinin tesislerinde bir ter idmanı yaparak, konakladığı otelde kampa girecek.
Ligin son 2 haftasında karşılaşacağı Samsunspor ve Bolu maçlarında maksimum puanlar alarak, prestij maçlarını iyi değerlendirmek isteyen İrfan Buz’un kadro seçimi konusunda sürpriz yapması beklenmiyor. Oynamayanlara ve alt yapıdan oyunculara şans vermek yerine yine ideal kadrosuyla mücadele edeceği tahmin edilen Buz’un cezası biten Erkan Sekman’ı ilk 11’de sahaya sürmesi bekleniyor. Bu arada gribal enfeksiyona yakalanan Umut Nayir’in kafileye dahil edilerek maç saatine kadar oynayabilecek duruma gelebileceği belirtildi.
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.