Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

Alima Yeni Malatyaspor Lige Verilen Araya Sevindi

A Milli Takım’ın İsveç ve Avusturya ile oynayacağı milli maçlardan dolayı liglere verilen 1 haftalık ara en çok Alima Yeni Malatyaspor’a yarayacak.Denizlispor karşısında kötü bir oyun sergileyen ve 3 puan kaybeden sarı-kırmızılı takımda...

Haber Giriş Tarihi: 21.03.2016 16:41
Haber Güncellenme Tarihi: 21.03.2016 16:41
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.bursahaber.com/
A Milli Takım’ın İsveç ve Avusturya ile oynayacağı milli maçlardan dolayı liglere verilen 1 haftalık ara en çok Alima Yeni Malatyaspor’a yarayacak.
Denizlispor karşısında kötü bir oyun sergileyen ve 3 puan kaybeden sarı-kırmızılı takımda maçın içerisinde sakatlık yaşayan Erkan Sekman ve Osman Fırat’ın durumları da can sıktı. Sarı-kırmızılı takım milli arada hem mağlubiyetin etkisini üzerinden atacak hem de sakat oyuncularının tedavi edilip yeniden sahalara dönmesi için bu arayı fırsata çevirebilecek. Denizlispor maçından sonra oyunculara 3 günlük izin veren teknik heyet, Balıkesir maçı hazırlıklarına perşembe gününden itibaren başlayacak. Bu süre zarfında sakatlıkları bulunan Umut Nayir ve İrfan Başaran’ın tamamen iyileşmesi ve Balıkesirspor maçında sahada olması sağlanacak. Denizlispor maçında sakatlanarak oyundan çıkan Osman ve Erkan’ın ise ilk kontrollerinde ciddi bir problem çıkmadı. Erkan Sekman ve Osman’ın perşembe gününden itibaren takımlara çalışmalara katılacağı, ancak birkaç gün takımdan ayrı bir programla idman yapacakları belirtildi.
U21 TAKIMIYLA HAZIRLIK MAÇI YAPILACAK
Kart cezalısı Godoy’un da bu cezasını Denizlispor maçında çekmesiyle Alima Yeni Malatyaspor, Balıkesirspor karşısına tam kadro çıkacak. Sarı-kırmızılılar maç oynamadan geçireceği 10 günlük süre içerisinde kendi U21 takımıyla özel bir maç oynamayı planlıyor.
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.