Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

Alima Yeni Malatyaspor İki Yıl Aradan Sonra Kendi Tesislerinde

Alima Yeni Malatayaspor’un yılan hikayesine dönen Orduzu Pınarbaşı’ndaki çim sahaları, uzun bir aradan sonra antrenman yapılabilecek düzeye geldi.2013-2014 sezonunun sonlarına doğru bozulduğu gerekçesiyle kazınan çim yüzeyin oluşturduğu...

Haber Giriş Tarihi: 25.03.2016 17:17
Haber Güncellenme Tarihi: 25.03.2016 17:17
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.bursahaber.com/
Alima Yeni Malatayaspor’un yılan hikayesine dönen Orduzu Pınarbaşı’ndaki çim sahaları, uzun bir aradan sonra antrenman yapılabilecek düzeye geldi.
2013-2014 sezonunun sonlarına doğru bozulduğu gerekçesiyle kazınan çim yüzeyin oluşturduğu alan, tamamen genişletilerek bir saha yerine çevresindeki hazineye ait boş arsalar da kullanılarak iki saha büyüklüğüne getirilmişti. 1 yıl hiç çalışmadan öylece bekletilen sahaların yerinde karpuz bitmiş, uzun süre ulusal gündemde yer işgal etmişti. Son olarak 2015 yazında Malatya Büyükşehir Belediyesi tarafından drenaj ve alt yapı işlemlerine başlanan tesise, Ekim ayı içerisinde rulo çimler serilmiş ve iki çim sahanın etrafı tel örgülerle çevrilmişti. O tarihten bugüne çimin zemine kök salmasını bekleyen yetkililer, sahayı 5 ay boyunca yoğun bakıma almıştı.
Bugün itibariyle sahanın kullanılacak durumda olduğunu öğrenen Yeni Malatyaspor Teknik Direktörü İrfan Buz ve teknik heyeti çimi seren firmadan da onay alarak tesisleri kullanmaya başladı. Oldukça yeşil, sıkı ve yumuşak zeminiyle dikkat çeken sahaların kale direkleri ve diğer eksikleri tamamlandığında sarı-kırmızılı takım artık Türkiye Futbol Federasyonu’nun idman sahasını kullanmayacak.
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.