Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

Alima Yeni Malatyaspor 10 Temmuz’da kongre yapacak

PTT 1. Lig’deki ilk sezonunda belirlenen ligde kalma hedefini gerçekleştiren Alima Yeni Malatyaspor’da yönetim kurulu 10 Temmuz’da seçimli mali kurul yapacak.Sarı-kırmızılı kulüpten yapılan açıklamada, 10 Temmuz’da olağan genel kurul...

Haber Giriş Tarihi: 07.07.2016 16:01
Haber Güncellenme Tarihi: 07.07.2016 16:01
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.bursahaber.com/
PTT 1. Lig’deki ilk sezonunda belirlenen ligde kalma hedefini gerçekleştiren Alima Yeni Malatyaspor’da yönetim kurulu 10 Temmuz’da seçimli mali kurul yapacak.
Sarı-kırmızılı kulüpten yapılan açıklamada, 10 Temmuz’da olağan genel kurul ve mali kongrenin birlikte yapılacağı belirtildi. Kongrenin, kulübün tüzüğü gereği Mayıs sonunda veya Haziran’ın ilk haftasında yapılması gerekirken, yaşanan gelişmelerden dolayı Temmuz’a sarktığı ve tek listenin sunulacağı ifade edildi.
Mali kongrede 2015 - 2016 sezonu harcamaları delegelerin oylarına sunulacak. Ayrıca gelecek sezon için belirlenen şampiyonluk hedefi için tahmini bütçe açıklanacak. Kulübün yönetim kurulu üyeliği ve delegeliği için bazı maddelerde tüzük tadilatı da gündeme gelecek. Liglerin bitmesinin hemen ardından mali kongre için kulüpte hummalı bir çalışmaya giren başkan Gevrek, özellikle gelir gider dengesinin oluşturulması, mevcut kadrodaki oyuncuların alacakları ve tahsil edilebilecek gelirlerin elde edilmesi için de yoğun bir çaba harcıyor.
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.