Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

Ali Turan: "Ligde ve UEFA Avrupa Ligi’nde bize yakışan sonuçlar alacağız"

A. Konyaspor'un Tecrübeli Defans Oyuncusu Ali Turan, Lige Verilen Arayı İyi Değerlendirdiklerini Belirterek, Uefa Avrupa Ligi'nde De Ellerinden Gelenin En İyisini Yapacaklarını İfade Etti.

Haber Giriş Tarihi: 07.09.2016 13:35
Haber Güncellenme Tarihi: 07.09.2016 13:35
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.bursahaber.com/
Ali Turan: "Ligde ve UEFA Avrupa Ligi’nde bize yakışan sonuçlar alacağız"
A. Konyaspor’un tecrübeli defans oyuncusu Ali Turan, ilk düşüncelerinin hafta sonu deplasmanda oynayacakları Antalyaspor maçını kazanmak olduğunu belirterek, UEFA Avrupa Ligi’nde de ellerinden gelenin en iyisini yapacaklarını söyledi.
Kayacık Tesisleri’nde yapılan antrenman öncesi konuşan yeşil-beyazlı takımın tecrübeli savunma oyuncusu Ali Turan, milli maç arasını iyi geçirdiklerini ve Eskişehirspor ile yaptıkları hazırlık maçını 1-0 kazandıklarını hatırlatarak, "O maçta eksiklerimizi gördük. Oynamayan arkadaşlarımızda forma şansı buldu. Yeniden Antalyaspor maçının hazırlıklarına başladık. Antalyaspor ile deplasmanda karşılaşacağız. Oradan galibiyetle dönmek istiyoruz. Ligin ilk 2 haftasını 6 puanla geçebilirdik ama olmadı. İki maçta da galibiyeti kaçıran taraf bizdik. İnşallah Antalyaspor maçını kazanıp yavaş yavaş yukarı çıkarız" şeklinde konuştu.
A. Konyaspor’un UEFA Avrupa Ligi grubunu da değerlendiren deneyimli oyuncu Ali Turan, "Önemli olan lig ama ilk defa Avrupa’da mücadele edeceğiz. Çıkıp bize yakışan futbolu sergileyip, iyi bir A. Konyaspor seyrettirmek istiyoruz. Bize yakışan futbolla kendi adımızdan söz ettirmek amacındayız" ifadelerini kullandı.
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.