Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

Ali Turan: Altyapımızın tüm ihtiyaçlarını gideriyoruz

Bursaspor Altyapı ve Futbol Okulu’ndan sorumlu yönetim kurulu üyesi Ali Turan, altyapımın tüm ihtiyaçlarını giderecek çalışmalar yürüttüklerini söyledi. Vakıfköy Orhan Özselek Tesisleri’nde yapılan tadilat ve yenileme çalışmaları...

Haber Giriş Tarihi: 22.08.2014 10:19
Haber Güncellenme Tarihi: 22.08.2014 10:19
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.bursahaber.com/
Bursaspor Altyapı ve Futbol Okulu’ndan sorumlu yönetim kurulu üyesi Ali Turan, altyapımın tüm ihtiyaçlarını giderecek çalışmalar yürüttüklerini söyledi.

Vakıfköy Orhan Özselek Tesisleri’nde yapılan tadilat ve yenileme çalışmaları hakkında bilgi veren Ali Turan, Başkan Recep Bölükbaşı'na teşekkür etti. Tesislerde bazı bölümlerde tadilatlar ve çevre düzenlemesinde değişiklikler yaptıklarını belirten Turan, tabelayı da 'Futbol Akademisi' şeklinde değiştirdiklerini kaydetti.

Turan, şu bilgileri verdi: "Soyunma odalarında bazı değişiklikler yaptık. Yeni soyunma odaları ekledik. Çocukların kaldıkları yatak odalarını düzenledik. Yıldırım Belediye Başkanımız üst sahamıza ışıklandırma yapıyor. Bu ışıklandırmanın önemi çok fazla bizim için. Liseye giden öğrencilerimiz olduğu için onlar kışın gece antrenman yapıyorlar ve bir tane ışıklı sahamız olduğundan o saha zarar görüyordu. Şuan iki sahada gece antrenman yapabilecekler. Tesisin çevresindeki istinat duvarını da Yıldırım Belediye Başkanımız İsmail Hakkı Edebali üstlendi. Kendilerine teşekkür ediyorum. Diğer bölümlerle ilgili tüm tadilat ve yenileme çalışmaları kulübümüz tarafından yapılıyor. Tesisimizle ilgili başka bir sorunumuz yok. Çocuklarımızın en güzel ortamda çalışmaları için elimizden gelen her şeyi yapıyoruz. Bursaspor’un durumu ne olursa olsun altyapı bizim için çok önemli en büyük yatırımları buraya yapmamız gerekiyor, Başkanımız Recep Bölükbaşı’da altyapı ile ilgili hiç bir şeyi esirgemiyor."
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.