Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

Ali Sürmen: "Yaşananları İlk Olarak Değerlendirmek Futbolun Sorunlarını Çözmeyecektir"

Trabzonspor Divan Başkanlık Kurulu Başkanı Ali Sürmen, Trabzonspor-Fenerbahçe maçında çıkan olayları, Türk futbol tarihinde ilk gibi değerlendirmenin futbolun sorunlarını çözmeyeceğini söyledi.Trabzonspor Divan Başkanlık Kurulu Başkanı...

Haber Giriş Tarihi: 25.04.2016 15:48
Haber Güncellenme Tarihi: 25.04.2016 15:48
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.bursahaber.com/
Trabzonspor Divan Başkanlık Kurulu Başkanı Ali Sürmen, Trabzonspor-Fenerbahçe maçında çıkan olayları, Türk futbol tarihinde ilk gibi değerlendirmenin futbolun sorunlarını çözmeyeceğini söyledi.
Trabzonspor Divan Başkanlık Kurulu Başkanı Ali Sürmen, Trabzonspor - Fenerbahçe maçında yaşanan olaylarla ilgili olarak açıklamada bulundu. Sürmen, "Önemli olan bu üzücü ve kabul edilemez olaydan futbolu yönetenlerin ve taraftarların ders çıkarmasıdır. Futbol takımı yöneticiliği ve taraftarlığının yeniden ele alınıp katı ve kalıcı kurallara bağlanması gerekir. Bunun için 4 Nisan 2015 tarihinde TFF’ye yaptığımız çağrıyı tekrar ediyorum. TFF’nin kulüplerin Divan Başkan’ları ile toplantı yaparak futbolun geleceği ile ilgili tavsiyelerini alması zorunlu hale gelmiştir. Trabzonspor Yönetimi’nin de durum değerlendirmesi için olağanüstü genel kurulu toplamasını tavsiye ederiz" ifadelerini kullandı.
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.