Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

Ali Şen: Başkan seçimlerinde önemli olan tek şey Fenerbahçe

4. Bosphorus Gaz Cup Futbol Turnuvası, Muğla’nın Bodrum ilçesinde düzenlendi. Turnuvaya katılan Fenerbahçe’nin eski başkanlarından Ali Şen, kongrede oyunu Mehmet Ali Aydınlar'a vereceğini, başkan seçimlerinde önemli olan tek şeyin Fenerbahçe...

Haber Giriş Tarihi: 26.10.2013 17:05
Haber Güncellenme Tarihi: 26.10.2013 17:05
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.bursahaber.com/
Ali Şen: Başkan seçimlerinde önemli olan tek şey Fenerbahçe
4. Bosphorus Gaz Cup Futbol Turnuvası, Muğla’nın Bodrum ilçesinde düzenlendi. Turnuvaya katılan Fenerbahçe’nin eski başkanlarından Ali Şen, kongrede oyunu Mehmet Ali Aydınlar'a vereceğini, başkan seçimlerinde önemli olan tek şeyin Fenerbahçe olduğunu söyledi.

Daha önce Antalya, Bodrum ve İstanbul'da düzenlenen turnuvanın dördüncüsü, üç takımın katılımıyla Yalı beldesindeki Yalıçiftlik Stadı’nda yapıldı. Türkiye’yi Bosphorus Gaz takımının temsil ettiği turnuvaya Bosphorus Gaz Yönetim Kurulu Başkanı Şen, Fenerbahçeli eski millî futbolcular Tarık Daşgün ve Aygün Taşkıran katıldı. Rusya’dan Gazprom Export ve Almanya’dan Schalke04 takımlarının bulunduğu turnuvada ilk karşılaşma, Bosphorus Gaz ile Schalke04 arasında oynandı. Bosphorus Gaz, rakibini 10 gol atarak mağlup etti. İkinci maçta ise Rusya ile Türkiye takımları karşı karşıya geldi. Gazprom Export, Türkiye’yi 5 gol atarak mağlup etti. Finalde Gaz Export, Schalke04'dü mağlup ederek birinci oldu.

ŞEN: AZİZ YILDIRIM’A BAŞARILAR

Turnuvadan sonra gazetecilerin sorularını cevaplayan Ali Şen, önümüzdeki hafta Fenerbahçe’nin kongresi olduğunu belirterek, şunları kaydetti: “Aziz Yıldırım, Fenerbahçe’de seçim kararı aldığı zaman şunu söyledi: 'Beni beğenmeyenler varsa gelip karşıma çıksınlar, işte sandık burada.' Doğru söyledi. Adaylarımız beldi oldu. Fenerbahçe’ye yakışan bir ciddiyet ve olgunlukla bir kongre geçireceğimizden hiç kuşkum yok. Fenerbahçe gibi büyük takımların kongreleri, diğer takımlara örnek olmuştur. Ondan dolayı adayları görüyorum; yarışıyor, programlarını ve fikirlerini anlatıyorlar. Genel kurul üyelerimiz, hangisinin fikirlerine daha fazla inanıyorsa oylarını o istikamette kullanacaklar. Ben Mehmet Ali Aydınlar’a oyumu vereceğim. Bende gizli saklı yok, kimi desteklediğimi hep söyledim ama diğer adaylara da Aziz Yıldırım’a da herkese başarılar diliyorum. Mühim olan Fenerbahçe, mühim olan kulübü en yüksek noktalara çıkarmaktır. Aziz Yıldırım’ın bu kongreden evvel bir program yapmasına gerek yok, çünkü zaten 15 yıldır görevde. Yeni adaylarımız da fikirlerini söylüyorlar. Mehmet Ali Aydınlar’la birlikte çalıştık bir dönem, onu yakından tanıyorum. Fenerbahçe için çok büyük hizmetler yapmıştır ve yapacağına da inanıyorum. Bütün aday adaylarına başarılar diliyorum.”

Daha sonra turnuvada birinci olan takıma, törenle kupa verildi. Ali Şen ve futbolcuların, stat ve kupa şeklindeki pastaları kesmesiyle tören sona erdi.
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.