Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

Ali Sakal: “Sıkıntılı Bölgeden Kurtulmak İstiyoruz”

Alima Yeni Malatyaspor'un Orta Saha Oyuncusu Ali Sakal, "balıkesir Maçını Kazanmak Önemli. İnşallah Bu Maçı Kazanarak Sıkıntılı Bölgeden Kurtulmak İstiyoruz" Dedi.

Haber Giriş Tarihi: 30.03.2016 17:19
Haber Güncellenme Tarihi: 30.03.2016 17:19
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.bursahaber.com/
Ali Sakal: “Sıkıntılı Bölgeden Kurtulmak İstiyoruz”
Alima Yeni Malatyaspor’un orta saha oyuncusu Ali Sakal, "Balıkesir maçını kazanmak önemli. İnşallah bu maçı kazanarak sıkıntılı bölgeden kurtulmak istiyoruz" dedi.
Sarı-kırmızılıların başarılı futbolcusu Ali, Orduzu Pınarbaşı Tesisleri’ndeki antrenman öncesinde basın mensuplarına açıklamalarda bulundu. Kendi sahalarında oynayacak olmanın verdiği avantajı kullanmak istediklerini kaydeden Ali, “Denizli karşısında kötü oynadık ve mağlup olduk. Önümüzdeki Balıkesir maçını kazanmak önemli. İnşallah bu maçı kazanarak sıkıntılı bölgeden kurtulmak istiyoruz. Kendi sahamızda oynayacak olmanın avantajını kullanmak istiyoruz” diye konuştu.
“İLK 6’NIN İÇİNDE OLMAYI DÜŞÜNÜYORUZ”
Tecrübeli oyuncu, hep aynı performansla devam edilemediğini, istikrarı sürdürebilmenin çok zor olduğunu ifade ederek, “Sonuçta böyle maçlar olabiliyor. Hep aynı performansı devam edeceksin diye bir kaide yok. O istikrarı sürdürebilmek zaten çok zor. Sonuçta inişli çıkışlı grafikler olabiliyor. Bu herkes için geçerli. Biz elimizden geleni yapıp, bundan sonraki maçlara bakacağız. Bizim hedefimiz daha üst sıralarda olabilmek ama maçlar gittikçe zorlaşıyor. Çünkü ilk 6’yı hedefleyen takımlar var, şampiyonluğu hedefleyen takımlar var, düşmemeyi hedefleyen takımlar var. O yüzden herkes gösterdiği performansın en üstüne çıkmaya çalışıyor. Bu yüzden de çok zor maçlar bizi bekliyor. Biz elimizden gelenin en iyisini yapıp, en üst sıralarda, belki olursa ilk 6’nın içinde olmayı düşünüyoruz. İnşallah bunu da bu hafta Balıkesir maçıyla başlatırız” açıklamasını yaptı.
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.