Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

Ali Sakal: "Haftaya Forma Giymek İstiyorum"

PTT 1. Lig takımı Alima Yeni Malatyaspor’da sakatlığı nedeniyle takımdan ayrı çalışan Ali Sakal, son durumu ve takımın gidişatıyla ilgili basın değerlendirmelerde bulundu.Nurettin Soykan Tesisleri’nde basın mensuplarına açıklamalarda...

Haber Giriş Tarihi: 22.04.2016 17:01
Haber Güncellenme Tarihi: 22.04.2016 17:01
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.bursahaber.com/
PTT 1. Lig takımı Alima Yeni Malatyaspor’da sakatlığı nedeniyle takımdan ayrı çalışan Ali Sakal, son durumu ve takımın gidişatıyla ilgili basın değerlendirmelerde bulundu.
Nurettin Soykan Tesisleri’nde basın mensuplarına açıklamalarda bulunan Ali Sakal, bu hafta oynanacak Adana Demir maçında forma giyemeyeceğini, haftaya görev verilmesi halinde oynamak istediğini kaydetti.
Bu sezon sarı-kırmızılı formayla 25 maçta görev yapan Ali, “Takımdan ayrı düz koşulara başladım. Allah izin verirse haftaya hocamız görev verirse, forma giymek istiyorum. Şuan her şey iyi gidiyor” ifadelerini kullandı.
“FUTBOLUN İÇERİSİNDE SAKATLIK DA, CEZALI DURUMA DÜŞMEK DE VAR”
Sakal, sakatlığı dolayısıyla takımdan ayrı kalmasının kendisini üzdüğünü kaydederek, “Bu dönemde arkadaşlarımı yalnız bırakmak beni çok üzdü. Gönül isterdi ki onlarla beraber olup, mücadele edeyim. Ama maalesef futbolun içerisinde sakatlıklar ve cezalı duruma düşmek de var” ifadelerini kullandı.
Tecrübeli futbolcu, Adana Demirspor maçını kazanmaları halinde her şeyin yeniden başlayabileceğini ifade ederek, “Profesyonellik en zor şartlarda da işini yapabilmektir. Sonuçta arkadaşlarımızda profesyonel kişiler. Hepsi düzgün ve karakterli insanlar. Onlara güveniyoruz ve ellerinden geleni yapacaklardır. Bu artı bir motivasyon sağlar. İnşallah Adana Demirspor maçından 3 puanla dönersek, belki her şey en başından tekrar başlar” diye konuştu.
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.