Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

Ali Sakal, Gümüşhanespor’da

Spor Toto 2. Lig ekiplerinden Gümüşhanespor, Yeni Malatyaspor’un başarılı orta saha oyuncusu Ali Sakal ile 2 yıllık sözleşme imzaladı.Gümüşhanespor’un Tekke köyünde bulunan tesislerinde Kulüp Başkanı Kaya Büyükbayraktar’ın da katıldığı...

Haber Giriş Tarihi: 19.07.2016 15:49
Haber Güncellenme Tarihi: 19.07.2016 15:49
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.bursahaber.com/
Spor Toto 2. Lig ekiplerinden Gümüşhanespor, Yeni Malatyaspor’un başarılı orta saha oyuncusu Ali Sakal ile 2 yıllık sözleşme imzaladı.
Gümüşhanespor’un Tekke köyünde bulunan tesislerinde Kulüp Başkanı Kaya Büyükbayraktar’ın da katıldığı törenle kendisini kırmızı-beyazlı renklere bağlayan imzayı atan Sakal, hedefi olan ve kaliteli bir takımda oynayacak olmaktan dolayı mutlu olduğunu söyledi.
“Bir üst lig hedefine bu yıl ulaşmak için”
Kulüp başkanı Büyükbayraktar ise geçtiğimiz sezon play-off final müsabakalarıyla kaybettikleri bir üst lig hedefine bu yıl ulaşmak için ince eleyip sık dokuduklarını ve iyi bir kadro oluşturmak için iç ve dış transferlere devam ettiklerini söyledi.
Gümüşhanespor taraftarına kaliteli futbol izlettirmek için ellerinden gelen her şeyi yaptıklarını, yeni teknik ekip ve oluşturulacak kadroyla bu yıl hedeflerine ulaşmak için mücadele edeceklerini dile getiren Büyükbayraktar, transfer çalışmalarının devam ettiğini de sözlerine ekledi.
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.