Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

Ali Fatinoğlu Hesap Sordu, Galatasaray’da İstifa Geldi

Galatasaray Kongre Üyesi Ali Fatinoğlu’nun, "Kim bu işlerden para çalmış ise belli olsun ve deşifre olarak bir daha kulüpte yer almasın” açıklamasını yaparak hesap sorduğu Galatasaray Kulüp Genel Sekreteri Fatih İşbecer istifa etti."Son...

Haber Giriş Tarihi: 08.06.2016 15:11
Haber Güncellenme Tarihi: 08.06.2016 15:11
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.bursahaber.com/
Galatasaray Kongre Üyesi Ali Fatinoğlu’nun, "Kim bu işlerden para çalmış ise belli olsun ve deşifre olarak bir daha kulüpte yer almasın” açıklamasını yaparak hesap sorduğu Galatasaray Kulüp Genel Sekreteri Fatih İşbecer istifa etti.
"Son 10 yıla bakıldığında kulüp geriye giderken, yöneticiler para kazanmış" diyen Galatasaray Kulüp Genel Sekreteri Fatih İşbecer’in bu sözlerine Galatasaray Kongre Üyesi Ali Fatinoğlu ise hesap sorarak, "Kim bu işlerden para çalmış ise belli olsun ve deşifre olarak bir daha kulüpte yer almasın. Fatih İşbecer’in söyleminden sonra herkes zan altında" açıklamasını yapmış, İşbecer’in istifa etmesi gerektiğini söylemişti.
Ali Fatinoğlu, Fatih İşbecer hakkında şu ifadeleri kullanmıştı:
"Kulübün resmi genel sekreteri, ’Kulüp geriye giderken, Yöneticiler para kazanmış’ diyor, bunu söyleyen kişi kulübün resmi genel sekreteri, kulüpten ayrılan bir yönetici değil, mevcut yönetici. Ayrılıp da yeni yönetime eleştiri yapan, laf çakan biri değil. Fatih İşbecer’in söyleminden sonra herkes zan altında. Tarihe düştü bu cümle. Bu her zaman gündeme getirilecek artık. Bu durumda iki şık görünüyor. Birincisi; Başkan, İşbecer’e ’ben seninle beraberim, haklısın, çünkü beraber inceledik, kulüp parasını yok etmişler ve o paralar birilerini zenginleştirmiş’ diyor olabilir... Ya da ikinci şık; ’böyle bir şey yok, sen bu işin başındaki yetkililere iftira atıyorsun’ diyor olabilir. Ama her durumda Fatih İşbecer istifa edecektir. Aksi takdirde bu durum yönetimin başını daha çok ağrıtmaya devam eder."
Fatinoğlu’nun bu açıklamalarının ardından Fatih İşbecer görevinden istifa etti.
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.