Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

Ali Dürüst’ten Birlik Mesajı

Galatasaray eski yöneticisi Ali Dürüst, sportif başarıların gelip geçici olduğunu ifade ederek, "Mühim olan bu camianın birlik ve beraberliğini sağlamak. Bunu da hep beraber sağlayacağız" dedi.Galatasaray’ın 2000 yılında aldığı UEFA...

Haber Giriş Tarihi: 17.05.2016 14:11
Haber Güncellenme Tarihi: 17.05.2016 14:11
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.bursahaber.com/
Galatasaray eski yöneticisi Ali Dürüst, sportif başarıların gelip geçici olduğunu ifade ederek, "Mühim olan bu camianın birlik ve beraberliğini sağlamak. Bunu da hep beraber sağlayacağız" dedi.
Galatasaray’ın 2000 yılında aldığı UEFA Kupası’nı kutlamak için Galatasaray Adası’nda düzenlenen yemeğe katılan eski yönetici Ali Dürüst, o başarıyı paylaşmak için bir araya geldiklerini belirterek, “Dursun Başkan da gelecek. O günleri de yad edeceğiz. Dediğimiz gibi o başarı geride kaldı. Önümüzdeki başarılara endeksleyeceğiz kendimizi. Galatasaray büyük bir camia. Bu sportif başarılar gelip geçer. Mühim olan bu camianın birlik ve beraberliğini sağlamak. Bunu da hep beraber sağlayacağız” diye konuştu.
Basın mensuplarının erken seçim yapılacağı iddiaları ile ilgili sorusuna ise Dürüst, "O konuda konuşmam doğru olmaz. Şu anda yönetim görevine devam ediyor" cevabını verdi.
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.