Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

Ali Dürüst: Sneijder ile devam etmek istiyoruz

Galatasaray Sportif AŞ Yönetisi Ali Dürüst, Mersin İdmanyurdu karşısında iki defa mağlup duruma düşmelerine rağmen maçı galip bitirdiklerini söyledi. Sarı kırmızılı takımın kendi sahasında Mersin İdmanyurdu'nu 3-2 mağlup ettiği...

Haber Giriş Tarihi: 20.12.2014 22:41
Haber Güncellenme Tarihi: 20.12.2014 22:41
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.bursahaber.com/
Galatasaray Sportif AŞ Yönetisi Ali Dürüst, Mersin İdmanyurdu karşısında iki defa mağlup duruma düşmelerine rağmen maçı galip bitirdiklerini söyledi.

Sarı kırmızılı takımın kendi sahasında Mersin İdmanyurdu'nu 3-2 mağlup ettiği karşılaşmanın bitiminde basın mensuplarına açıklamalarda bulunan Dürüst, "Özellikle iki defa geriye düşmemize rağmen maçı galip bitirdik. Genelde Mersin İdmanyurdu ile oynadığımız maçlar heyecanlı geçiyor. O da bu maçlardan biriydi. Geçmişte de zor da olsa kazanmıştık. İkinci yarıda oynamamız gereken gibi oynadık, gerekeni yaptık. İlk yarıda verilen penaltı, verilmeyen penaltılar takımın konsantrasyonunu da bozdu. Ancak mühim olan 90 dakika sonunda galip gelmek. En mühimi tabi ligin sonunda sonunda farklı bitirilmesi." diye konuştu.

Karşılaşmadaki penaltılar hakkında ise Dürüst, "Penaltılar çok konuşuluyor. Demek ki, hücum futbolu oluyor. Ben bardağın dolu tarafına bakıyorum. Demek ki, herkes ceza sahasına giriyor ki, penaltılar konuşuluyor. Hakemlerin daha dikkatli olması gerekiyor. Zaman zaman hata yapılabiliyor." ifadelerini kullandı.

Öte yandan Fenerbahçe'nin dünkü Kayseri Erciyesspor karşısında kazanmış olduğu penaltı pozisyonu hakkında ise Ali Dürüst, "İki hakem ayrı kararlar verdi. Orada faulü vermedi, penaltıyı verdi. Burada faul verdi, penaltıyı vermedi. Burada esas olan şey iki defa geriye düşmemize rağmen oyunu galip bitirmemiz." diye konuştu.

Basın mensuplarının, 'Sneijder ile ilgili ocak ayında bir gelişme olacak mı?' sorusuna ise Ali Dürüst, "Hayır bir gelişme olmayacak. Mukavelemiz var ve biz şampiyonluğu hedefliyoruz. Sneijder ile devam etmek istiyoruz." diye cevap verdi.
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.