Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

Ali Dürüst: Şampiyonluk yolunda büyük avantaj elde ettik

Galatasaray Sportif AŞ yöneticilerinden Ali Dürüst, şampiyonluk yolunda büyük avantaj elde ettiklerini ve Rize'de kazanıp şampiyon olacaklarını söyledi. Sarı-kırmızılı takımın Beşiktaş'ı sahasında 2-0 mağlup ettiği karşılaşmanın...

Haber Giriş Tarihi: 24.05.2015 23:37
Haber Güncellenme Tarihi: 24.05.2015 23:37
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.bursahaber.com/
Galatasaray Sportif AŞ yöneticilerinden Ali Dürüst, şampiyonluk yolunda büyük avantaj elde ettiklerini ve Rize'de kazanıp şampiyon olacaklarını söyledi.

Sarı-kırmızılı takımın Beşiktaş'ı sahasında 2-0 mağlup ettiği karşılaşmanın bitiminde düzenlenen basın mensuplarına açıklamalarda bulunan tecrübeli yönetici, "Oyuncularımıza inanmıştık. Basmadık bırakmadılar. Rakip zaman zaman pozisyon buldular. Şampiyon olmak için avantaj elde ettik. Takımımızla gurur duyalım. Bir maçımız daha var. Büyük avantaj elde ettik. Kendi maçlarımıza bakacağız." diye konuştu.

Bir gazetecinin "Yarınki Fenerbahçe maçından sonra şampiyon olabilirsiniz" demesi üzerine Ali Dürüst, "Biz kendi maçlarımıza bakıyoruz. Rakibin maçlarına bakmıyoruz. Rize'de kazanıp şampiyon olacağız. Lig bitmedi önümüzdeki hafta ipi göğüsleyeceğiz." dedi.

Ali Dürüst, şampiyonlukta en büyük payın oyuncular ve teknik direktör Hamza Hamzaoğlu'na ait olduğunu sözlerine ekledi.

En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.