Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

Ali Dürüst: Galatasaray Olimpiyat Stadı'nda bir sene oynadı

Galatasaray Sportif AŞ Yönetim Kurulu Üyesi Ali Dürüst, Süper Lig’in 16. haftasındaki Beşiktaş ile deplasmanda oynayacakları karşılaşmayı Atatürk Olimpiyat Stadı’nda oynamaları için hiçbir engelin bulunmadığını ve Galatasaray'ın...

Haber Giriş Tarihi: 18.12.2014 13:53
Haber Güncellenme Tarihi: 18.12.2014 13:53
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.bursahaber.com/
Ali Dürüst: Galatasaray Olimpiyat Stadı'nda bir sene oynadı
Galatasaray Sportif AŞ Yönetim Kurulu Üyesi Ali Dürüst, Süper Lig’in 16. haftasındaki Beşiktaş ile deplasmanda oynayacakları karşılaşmayı Atatürk Olimpiyat Stadı’nda oynamaları için hiçbir engelin bulunmadığını ve Galatasaray'ın geçmişte orada bir sene futbol oynadığını söyledi.

    Galatasaray Spor Kulübü ile Lukoil akaryakıt firmasının Türk Telekom Arena’da yapılan anlaşma töreninde konuşan Ali Dürüst, bir basın mensubunun "Beşiktaş ile oynayağınız derbi mücadelesini başka bir statta oynama durumlarına neden sıcak bakmadınız?" sorusuna , “Beşiktaş’ın stadı Atatürk Olimpiyat Stadı gözüküyor. Orada futbol oynamaya engel bir durum da yok. Kaldı ki biz orada bir sene futbol oynadık.” diye cevap verdi.

    Galatasaray Spor Kulübü Başkan Yardımcısı Abdürrahim Albayrak ise kendisine yöneltilen, "Futbolcularınıza gelen teklifler var mı?" sorusuna, Sneijder için gelen teklifin olmadığını Telles’e ise bir teklifin geldiğini fakat oyuncularını satmayı ise düşünmediklerini ifade etti.
         

    Albayrak, “Sneijder ile ilgili, bize gelen bir teklif yok. Futbolcularımızın hepsinden memnunuz. Brezilyalı oyuncuları Alex Telles için ise İtalyan bir menajerden teklif geldi. Fakat hedeflerimiz var ve bizim onlara ihtiyacımız var.” diye konuştu.

Öte yandan, Türk Telekom Arena’da yapılan anlaşma törenine, Galatasaray Spor Kulübü Başkan Yardımcısı Abdürrahim Albayrak ve Galatasaray Sportif AŞ Yönetim Kurulu Üyesi Ali Dürüst ile Lukoil Türkiye CEO’su Alexander Terletskiy katıldı.

Anlaşmanın detaylarından bahsedenyöneticiler Ali Dürüst ve Abdülrahim Albayrak, Lukoil ile bir işbirliği içerisine girdiklerini, 5 sene için geçerli olan anlaşmayla taraftarların %4’lük bir indirim alacağını bunun ise %2’sinin kulübe kalacağını ve 5 yıl toplamında da 10 milyon kartın aktif olmasını beklediklerini sözlerine ekledi.
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.