Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

Ali Ay: "Rakamlar Yüksek Ama Üstesinden Geleceğiz"

Bursaspor Kulübü Başkanı Ali Ay, göreve geldikleri tarihten bu yana çok güzel işler yaptıklarına inandıklarını belirterek, "Bundan sonra daha da güzel şeyler olacak. Önümüzü açabilsek, mali tabloyu birazcık yayabilsek hemen diğer projelerimize...

Haber Giriş Tarihi: 12.02.2016 19:34
Haber Güncellenme Tarihi: 12.02.2016 19:34
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.bursahaber.com/
Ali Ay: "Rakamlar Yüksek Ama Üstesinden Geleceğiz"
Bursaspor Kulübü Başkanı Ali Ay, göreve geldikleri tarihten bu yana çok güzel işler yaptıklarına inandıklarını belirterek, "Bundan sonra daha da güzel şeyler olacak. Önümüzü açabilsek, mali tabloyu birazcık yayabilsek hemen diğer projelerimize başlayacağız. Rakamlar çok yüksek ama biz bunun da üstesinden geleceğiz" dedi.
Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürü Süleyman Şahin, Özlüce Tesisleri’ne giderek Bursaspor Yönetim Kurulu’na başarı dileklerini iletti. Ziyarette konuşan Süleyman Şahin, Bursaspor’a faaliyet gösterdiği tüm branşlarda başarı dileklerini iletti. Şahin, Bursa’nın henüz bir olimpiyat madalyalı sporcusu olmadığını ve bu sporcunun da Bursaspor formasıyla olmasının Bursa halkına çok büyük mutluluk yaşatacağını belirtti.
"BURSA’NIN OLİMPİYAT MADALYASI YOK"
Bursa’nın bir olimpiyat madalyasının olmadığını hatırlatan Süleyman Şahin, "Güçlü takımlar sadece futbol branşında değil amatör branşlarda da hem olimpiyatlara sporcu yetiştirmekte hem de en üst liglerde mücadele etmekteler. Türk sporuna katkı sağlıyorlar. Biz amatör branşların Bursa’da daha fazla güçlenmesini istiyoruz. Bursa’nın bir olimpiyat madalyası yok. Ben hep kulüp başkanlarımıza söylüyorum, Bursaspor formasıyla bir sporcumuzun eliyle olimpiyat madalyası gelirse bu kent çok büyük bir sevinç ve gurur yaşar. Bu noktaların hepsinde sizlerin yanındayız. Kurum ve Bursalı olarak sizlere başarılar diliyorum" dedi.
"RAKAMLAR YÜKSEK AMA ÜSTESİNDEN GELECEĞİZ"
Başkan Ali Ay ise Bursaspor’u hem maddi hem de sportif yönden güçlü duruma getirebilmek için çalıştıklarını ifade belirterek, şu ifadeleri kullandı:
"Sporun patronları olarak bizleri ziyaret ettiniz, eksik olmayın. Bursaspor bir marka. Bu markayı biz daha da yüceltmemiz lazım. Bursaspor herkesin ortak bir paydası. Bununla ilgili biz tabii iyi projeler hazırlıyoruz. Hedefimiz 2,5 yıl içinde borçsuz bir kulüp yaratmak hem mali hem de sportif açıdan başarılı bir kulüp olmak. Çok iyi bir yönetimiminiz var. Şehrimizde çok güzel bir sinerji var. Sanayicimiz, taraftarımız, halkımız bize güvendi. Bunun karşılığında da bizim Bursaspor’u hem sportif hem de mali başarıyı en üstlere çıkartabilmek. 20 gün içerisinde çok güzel işler yaptığımıza inanıyoruz. Bundan sonra daha da güzel şeyler olacak. Önümüzü açabilsek, mali tabloyu birazcık yayabilsek hemen diğer projelerimize başlayacağız. Bunun için de birkaç banka ile görüştük. Ankara’ya gittik. Bakanlarımız ile görüştük. Sizin patronla görüştük. Çok güzel bir güven ortamı yakalandı. Biz başarı için elimizden geleni yapacağız. Herkes görecek. Rakamlar çok yüksek ama biz bunun da üstesinden geleceğiz."
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.