Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

Alex Telles: Transfer teklifleri 2 kupanın eseri

Galatasaray'ın Brezilyalı futbolcusu Alex Telles, kendisiyle ilgili çıkan transfer haberlerini geride bıraktıkları 2 kupalı sezona bağladı.Sarı kırmızılı futbolcu Alex Telles, Avusturya’da takımının kamp yaptığı otelde basın mensuplarının...

Haber Giriş Tarihi: 07.07.2015 18:23
Haber Güncellenme Tarihi: 07.07.2015 18:23
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.bursahaber.com/
Alex Telles: Transfer teklifleri 2 kupanın eseri
Galatasaray'ın Brezilyalı futbolcusu Alex Telles, kendisiyle ilgili çıkan transfer haberlerini geride bıraktıkları 2 kupalı sezona bağladı.

Sarı kırmızılı futbolcu Alex Telles, Avusturya’da takımının kamp yaptığı otelde basın mensuplarının sorularını yanıtladı. Kampın şu ana kadar çok iyi geçtiğini kaydeden Telles, Prandelli döneminde de burada kamp yaptıklarını, o yüzden alışkın oldukları bir ortamda, çok sıkı bir şekilde çalıştıklarını dile getirdi.

Çıkan transfer haberlerinin sorulması üzerine Brezilyalı sol bek, "Geçen sezon 2 kupa kaldırdık. Bu da doğal olarak diğer kulüplerin ilgisini çekti. Bu tekliflerin gelmesi, işimizi iyi yaptığımızın göstergesidir ancak benim ayrılmak gibi bir niyetim yok, tüm konsantrasyonum Galatasaray’ın başarısına yönelik." diye cevap verdi.

Telles, Muslera ile aralarında çok yakın bir ilişki olduğunu ve Uruguaylı eldivenin geçen sezon takım için önemli kurtarışlara imza attığını söylerken; takımdan ayrılmasının takım için kayıp olacağını, ancak kendisinin vereceği kararı destekleyeceğini belirtti.

Genç oyuncu, profesyonel kariyeri boyunca her zaman en iyisini vermeye çalıştığını ve bunu yapmaması durumunda Galatasaray gibi büyük takımların formasını giymenin mümkün olamayacağını da kaydetti.

"PODOLSKİ TRANSFERİ ÇOK FAYDALI OLACAK"

"Gelecek sezon aynı kanatta forma giyeceğin yeni transfer Lukas Podolski ile ilgili düşüncelerin neler?" şeklindeki soruya ise Telles şöyle yanıt verdi:

"Podolski çok kaliteli ve kariyerli bir oyuncu, geçen sezon Şampiyonlar Ligi’nde istediğimiz sonuçları elde edemedik. Böyle oyunculara sahip olması takımımız adına çok faydalı olacak."

Transfer edilmesi beklenen Carol ile ilgili de "Her mevki de yaşanacak takım içi rekabet başarıyı getirecek, bu sebeple Carol’ün takıma katılması beni mutlu edecek." diye konuştu.

Son olarak vatandaşı Felipe Melo’nun takımdaki geleceği le ilgili kendisiyle konuşup konuşmadığı sorulan Telles, Melo’nun takım için önemli bir figür olduğunu, ancak yine de ayrılacağına veya kalacağını dair en iyi kararı Melo’nun vereceğini ifade etti.
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.