Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

Aleksandr Djordjevic: “Ev Sahibi Ekibin 19 Top Kaybı Galibiyetimizin Özeti”

Panathinaikos Başantrenörü Aleksandr Djordjevic, ”Maça çok kötü başladık ama geri dönmeyi başardık. Böyle bir maçta ev sahibi ekibin 19 tane top kaybı yapması galibiyetimizin özeti” dedi.THY Euroleague Top 16 E Grubu’nun 12. haftasında...

Haber Giriş Tarihi: 24.03.2016 23:51
Haber Güncellenme Tarihi: 24.03.2016 23:51
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.bursahaber.com/
Panathinaikos Başantrenörü Aleksandr Djordjevic, ”Maça çok kötü başladık ama geri dönmeyi başardık. Böyle bir maçta ev sahibi ekibin 19 tane top kaybı yapması galibiyetimizin özeti” dedi.
THY Euroleague Top 16 E Grubu’nun 12. haftasında Yunan temsilcisi Panathinaikos deplasmanda mücadele ettiği Darüşşafaka Doğuş’u 86-84’lük skorla mağlup etti. Karşılaşma sonrasında düzenlenen basın toplantısında Panathinaikos Başantrenörü Aleksandr Djordjevic ve Panathinaikos’un pivotu Raduljica açıklamalarda bulundu.
Sezonun en iyi galibiyeti aldıklarını söyleyen Aleksandr Djordjevic, “Maça çok kötü başladık ama geri dönmeyi başardık. Kazanmak için oynayan takım kimliğine büründük. Rakibin alçak postundaki oyununa çözüm üretmekte zorlandık. Semih Erden bundan çok faydalandı. Geniş bir kadromuz var ama Semih’i durduramadık. Yeni oyuncularımız Euroleague’in kalitesini bilmiyor. Williams ve Hunter gibi. Ama buna alışmaları lazım. Agresif oynadık. Rakibimizi top kayıpları yapmasını sağladık. Böyle bir maçta ev sahibi ekibin 19 tane top kaybı yapması galibiyetimizin özeti” şeklinde konuştu.
Zor bir maç olduğunu belirten Raduljica, “İki iyi takımın mücadelesini izledik. Maç boyunca skor yakın gitti. Maçın sonunda biz doğru yerdeydik. Birkaç doğru şut attık. İyi savunma yaptık. Enerjimizi sonunda kadar kullandık ve maçı kazandık” diye konuştu.
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.