Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

Alanyasporlu Efecan, taraftarlardan sabretmesini istedi

Alanyspor’un tecrübeli kanat oyuncusu Efecan Karaca, lige kötü başladıklarını ifade ederek, İki haftadır yaşadığımız mağlubiyetten dolayı üzgünüz. Taraftarlarımızı üzdük ama ben onlardan şunu istiyorum, sabretsinler” dedi.Süper...

Haber Giriş Tarihi: 24.08.2017 13:38
Haber Güncellenme Tarihi: 24.08.2017 13:38
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.bursahaber.com/
Alanyasporlu Efecan, taraftarlardan sabretmesini istedi

Alanyspor’un tecrübeli kanat oyuncusu Efecan Karaca, lige kötü başladıklarını ifade ederek, İki haftadır yaşadığımız mağlubiyetten dolayı üzgünüz. Taraftarlarımızı üzdük ama ben onlardan şunu istiyorum, sabretsinler” dedi.

Süper Lig’in ilk 2 maçında mağlup olan Alanyaspor’da 27 yaşındaki deneyimli kanat oyuncusu Efecan Karaca, alınan sonuçlardan dolayı üzgün olduğunu belirti. İlk 2 haftaya kötü başladıklarını aktaran Efecan Karaca, “Taraftarımızı üzdük. Bizde böyle olmasını istemezdik. Kasımpaşa maçının ilk 30 dakikasını iyi oynadık ama rakibimizde aslında çok iyi oynamadı. Üç kez gelip üç gol attılar. Bursaspor maçının da ikinci yarısında iyi oynadık. 2-0’dan 2-2’ye getirdik. Üçüncü golü de bulabilirdik. Maalesef bunu Bursaspor yaptı ve 90 artıda gol yedik. İki haftadır yaşadığımız mağlubiyetten dolayı üzgünüz. Taraftarlarımızı üzdük ama ben onlardan şunu istiyorum. Sabretsinler. Bu takım iyi işlere imza atacak. İnşallah ilk üç puanımızı Karabükspor maçında alacağız. Ardından da galibiyet serisi yapmak istiyoruz” şeklinde konuştu.

“Öncelikli hedefimiz ligde kalmak”

Öncelikli hedeflerinin ligde kalmak olduğunu belirten Karaca, “Tabii öncelikli hedefimiz ligde kalmak. Geçen yıl bunu nasıl başardıysak bu yıl da başarmak istiyoruz. Bizim şu an öncelikle galibiyetler alıp, özgüveni yeniden yakalamamız lazım. Ardından yükselişe geçeriz zaten” diye konuştu.

"Alanyaspor’un başarı çıtasını yükseltmeyi amaçlıyorum"

Kendisinin 2. Lig’den bun yana Alanyaspor’da olduğunu hatırlatan Efecan Karaca sözlerine şöyle devam etti:

“Alanyaspor ile birlikte ligler atladık ve Süper Lig’e geldim. Alanyaspor’un bana çok şey kattığını düşünüyorum. Bende Alanyaspor’a bir şeyler katmaya çalışıyorum. Evet, bir yükselişim var. İnşallah bu yükselişi bu sene de devam ettirmek istiyorum. Tabi bunu yaparken önce Alanyaspor’un başarı çıtasını yükseltmeyi amaçlıyorum, takımımla birlikte bende zaten yükselirim” şeklinde konuştu.
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.